'Mersinliler AK Parti karşıtı oyunu bozacak'

AK Parti Mersin Milletvekili adayı Hacı Özkan, esnaf ziyaretinde terör mesajı verdi.

'Mersinliler AK Parti karşıtı oyunu bozacak'
'Mersinliler AK Parti karşıtı oyunu bozacak'
GİRİŞ 05.10.2015 11:00 GÜNCELLEME 05.10.2015 11:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye üzerinden karanlık planlar ve senaryolar hazırlandığını vurgulayan AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Hacı Özkan, “Bir kez daha 1 Kasım seçimlerinde sandıkta kaos çıkarma peşindeler' dedi.

Ak parti Mersin Milletvekili Adayı Hacı Özkan çalışmalarını Hal esnafını ziyaret ederek destek istedi. Özkan 'Bende sizin gibi bir esnafım ben inanıyorum ki bu kardeşinize sahip çıkacaksınız ve yalnız bırakmayacaksınız,düne kadar beraber yürüdüğümüz insanların AK Parti sendelesin diye uğraştıklarını herkes biliyor. 1 Kasım’da bu millet üzerine düşeni yapacak ve bu oyunu bozacaktır” dedi.

Çalışmalarını Akdeniz’de sürdüren Hacı Özkan, Hal esnafını ziyaret etti. Daha sonra Huzurkent’te taziyeye katılan Özkan, Karacailyas ve Kazanlı’da esnaf ziyaretlerinin ardından akşam da Mesudiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen ev toplantısına katılarak 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.



“BU MİLLET ÜZERİ DÜŞENİ YAPACAKTIR”

1 Kasım seçimlerinde tekrar AK Partinin iktidar olması gerektiğini, Türkiye’nin geleceği için bunun şart olduğunu ifade eden Özkan, “1 Kasım’da mutlaka sandıklara sahip çıkmalıyız. Sandık başında görev alan arkadaşlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Allah o gün hepsinin yardımcısı olsun. Tüm oyunları oynayanlar son olarak bir kez daha 1 Kasım seçimlerinde sandıkta kaos çıkarma peşindeler. Bütün hesaplar bunun üzerine kuruldu. Düne kadar beraber yürüdüğümüz insanların AK Parti sendelesin diye uğraştıklarını herkes biliyor. Vatanımızı seviyorsak, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak istiyorsak yapacak olduğumuz görevi kutsal bir görev olarak ele alıp sandığın başında durmamız gerekiyor. Aksi bir neticede Türkiye tekrardan karanlık günlere geri dönecektir. 1 Kasım’da bu millet üzerine düşeni yapacak ve bu oyunu bozacaktır” şeklinde konuştu.

Mezitli’de seçim çalışmalarını sürdüren Zeynep Gül Yılmaz ise, Yeni Mahalle ve Kuyuluk’ta bulunan Kadınlar Üretim Pazar ziyaretinin ardından Viranşehir’de vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz son olarak akşam da Merkez Mahalle’de düzenlenen ev toplantısına katıldı. Halit Çortul ise Silifke’de sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Bükdeğirmeni, Seyranlık, Bayındır, Karahalıcı, Saray ve Say Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla hasbihal edip, AK Parti’ye destek istedi.

AK KADINLAR VE GENÇLER GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

AK Parti Mersin Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatları, tüm ilçelerde mahalle Mahalle ziyaret ederek kapı kapı geziyor. Sıkmadık el bırakmamak kaydıyla gece gündüz demeden azimle çalışacaklarını kaydeden AK Kadınlar ve AK Gençler AK icraatları anlatıyor.

YORUMLAR 2
  • devam 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakanın açıklamaları mersinde değil türkiyenin hertarafında benimsendiği söyleniyor.biri rodosa yüzecekti unutmuş kk onu hatırlattı kk sayın bahçeliye sen seçime girme diyor.vatandaş bir kasımda istikrara devam diyecek.
    Cevapla
  • mersin akp 8 yıl önce Şikayet Et
    7 haziranda bir başka partimizi destekledim 1 kasımda akpartiyi destekleyeceğim.05.10.2015 itibarıyla akparti mersinde full kazanacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi