Atalay: Van'ı tekrardan kazanacağız

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van Milletvekili Adayı Beşir Atalay, seçim bölgesi için iddialı konuştu.

Atalay: Van'ı tekrardan kazanacağız
Atalay: Van'ı tekrardan kazanacağız
GİRİŞ 07.10.2015 11:53 GÜNCELLEME 07.10.2015 11:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van Milletvekili Adayı Beşir Atalay, seçim çalışmalarına ilişkin, "Güler yüzlü, her kesime ulaşan, çatışmacı değil huzurlu bir seçim çalışması yürütmek istiyoruz. Çatışma üretenlere uymayacağız, hiçbir arkadaşımızın gereksiz tartışmalar içinde olmasını istemiyoruz" dedi.

Atalay, kent merkezindeki bir otelde AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, milletvekili adayları, il yürütme kurulu ve seçim koordinasyon merkezi temsilcileri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi.

"GÜÇLÜ BİR KAMPANYA YÜRÜTECEĞİZ"

Van'da yapılan hizmetler ve seçim kampanyalarıyla ilgili bilgiler veren Atalay, çok planlı, programlı, güçlü bir kampanya yürüteceklerini belirtti.

Tüm teşkilat olarak enerjilerini yeniden toplayarak seçime odaklanacaklarını ifade eden Atalay, şöyle devam etti:

"VAN'I TEKRARDAN KAZANACAĞIZ"

"Van'ın kaderini bu seçimde tekrar değiştireceğiz, buna kararlıyız. Tekrar Van'ı kazanacağız. Bunun için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Biz pozitif bir kampanya yürüteceğiz. Başkalarıyla değil kendi yaptıklarımızla meşgul olacağız. AK Parti küçük rekabetler içinde olacak bir parti değil, Türkiye'nin en büyük partisi. Türkiye'nin her yerinde siyaset yapıyoruz, 13 yıldır ülkeyi yönetiyoruz. Yaptıklarımızı anlatacağız. Önümüzdeki döneme yönelik yapacaklarımızı anlatacağız."

Atalay, Van için ayrı bir beyanname hazırladıklarını ve ilerleyen günlerde bunu anlatacaklarını vurgulayarak, kentteki hizmetlerinin yer aldığı tanıtım materyallerinin dağıtıldığını aktardı.

Gereksiz konular yerine hizmet alanlarını anlatacaklarına ve sandık güvenliğinin en verimli şekilde sağlanması için gerekli önlemleri alacaklarına işaret eden Atalay, şunları söyledi:

"Sandık müşahitleri ve sandık güvenliğini ayrı bir şekilde ele alıyoruz. Müşahitlerimiz kimler, yedekleri kimler bunu bilmemiz gerekiyor. Sandıklara hakimiyeti seçim kampanyası kadar önemli görüyoruz. O konuda gerekli her yerden destek alacağız. Güvenlik birimleriyle, güvenilir kesimlerle önemli toplantılar yapacağız. Seçimin her boyutunu kuşatan çalışmaların içindeyiz."

Atalay, seçimi kazanacakları inancına herkesin sahip olmasını isteyerek, şunları kaydetti:

"Güler yüzlü her kesime ulaşan, çatışmacı değil huzurlu bir seçim çalışması yürütmek istiyoruz. Çatışma üretenlere uymayacağız hiçbir arkadaşımızın gereksiz tartışmalar içinde olmasını istemiyoruz. Demokrasinin olmazsa olmazı sandıktır. Demokrasi dendiğinde ilk akla sandık gelir. O sandığın sağlıklı şekilde ortaya konması ve sonuçların alınması. Güzel bir atmosfer içinde inşallah seçimler gerçekleşir. Milletimiz yakından gözlüyor. Seçimin huzurunu bozanlara milletimiz gereken dersi verir, haddini aşanlara da kamu gücü gidip müdahale edecektir. Hükümetimiz devletin mekanizmaları daha iyi tedbirler alıyor."

YORUMLAR 1
  • vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    oooof of... seçmen kendinden olan kişilerden korkmasa van kaybedilen bir il değildi de...çok keybettik çok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı