O iddiayı yalanladı: Hayır öyle bir şey yok

Beşir Atalay, çözüm sürecinde valilere ''Operasyon yapmayın'' şeklinde bir talimat gidip gitmediğine ilişkin 'Hayır öyle bir şey yok' dedi.

O iddiayı yalanladı: Hayır öyle bir şey yok
O iddiayı yalanladı: Hayır öyle bir şey yok
GİRİŞ 09.10.2015 12:51 GÜNCELLEME 09.10.2015 12:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AK Parti Van Milletvekili Adayı Beşir Atalay, ''Aslında biz CHP'yi değiştirdik. AK Parti'nin politikaları ve Türkiye'de izlediği siyaset tarzı CHP'yi epey değiştirdi ve bundan memnunuz'' dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van Milletvekili Adayı Beşir Atalay, Van'da Funda Görey'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.  

''NE SÖZLÜ NE YAZILI ÖYLE BİR ŞEY YOK''
 
Atalay, çözüm sürecinde valilere ''Operasyon yapmayın'' şeklinde bir talimat gidip gitmediğine ilişkin '' Hayır öyle bir şey yok. Biz hep şöyle söylemişizdir. Kamu düzeni çözüm sürecinin alternatifi değildir. İkisi birden yürüyecektir. Hiçbir yerde ne sözlü ne yazılı öyle bir şey yok. Olamaz da…

Güvenlik birimlerine 'görevinizi yapmayın' denir mi? Bunları çok istismar ediyorlar. Çok yalan yanlış şeyler yazılıyor. Bir yerde silah hareketi varsa buna güvenlik birimleri ve oradaki mülki idare müdahale etmeyecek mi? Böyle bir şey olabilir mi?

Ama o dönemde şunlar yapıldı. Yaylalar vesaire daha özgür alanlar bazı vatandaşların daha rahat hareketi o yönde tedbirler alındı yaylalar yasak alanlardı oralar açıldı hayatı normalleştirme yönünde o tür tedbirler alındı.

YORUMLAR 13
  • red 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet politikası 1 saate deyişmez her isteyen canı istediği gibi anlayabilir bu da kaideyi deyiştirmezz
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    vali sizden habersiz iş yapabilir mi
    Cevapla
  • sahın 8 yıl önce Şikayet Et
    valiler hakkında soruşturma neden açılmıyor.
    Cevapla
  • avrupa 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben siz türkiywdekileri anlmakta artık zorlanıyorum nasılmı götürülüyor bundan yıllar önce bir anlaşmaya göre istanbuldan geçen gwmolerde nw olduğu sorilmicak ve para ödenmicek diye imza atılmış ve bunu bizmak için boşuna 2023 dwnmiyor o yüzden türkiyeyi kargaşaya sokup istedikleri gibi türkiyeyi kullanmak istiyorlar
    Cevapla
  • hülogggg 8 yıl önce Şikayet Et
    hüloğğğğğ nerdesiniz lan paraleller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı