Eker'den Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi ziyareti

Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı M. Mehdi Eker, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi’yi evinde ziyaret etti, hayır duasını aldı.

Eker'den Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi ziyareti
Eker'den Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi ziyareti
GİRİŞ 31.10.2015 12:54 GÜNCELLEME 31.10.2015 12:54
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Mahmut Hocaefendi’nin evinin bulunduğu Beykoz Çavuşbaşı’nda gerçekleşen ziyarette Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Eker’i, Mehmet Talu Hocaefendi ve Marifet Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Ali Osman Çite karşıladı. Mahmut Hocaefendi Camii ve Külliyesi’ni gezen Eker, Marifet Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Eker, daha sonra Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi’yi evinde ziyaret etti. Ziyarette Marifet Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muhammet Keskin, Mehmet Talu Hocaefendi ve Marifet Derneği Genel Sekreteri Ali Osman Çite de hazır bulundu. Mahmut Hocaefendi ziyarette Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Mehdi Eker için dua etti, çalışmalarında muvaffakiyetler temenni etti.

 

YORUMLAR 33
  • İbrahm 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüm mübarekler Akpartiye destek veriyor
    Cevapla
  • Efe 8 yıl önce Şikayet Et
    Hele bi aleyhinizde elestiri yapsin ozaman gorurum ziyareti
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yorumcular sacmalamis neden bu ziyaret size batiyor
    Cevapla
  • Tata 8 yıl önce Şikayet Et
    Xman bilip bilmeden avam kafasıyla boş konuşuyorsun türkiyede tohum bankasının faliyete geçirilmesi ve yerli tohumların korunup üretilip piyasadaki tohumların %90 nın yerliye dönüştürülmesi ak parti hükümeti döneminde olmuştur. Şuanda bizim ürettiğimiz tohumlar metre karede en çok ve en kaliteli ürün veren tohumlardır ve ihracatı yapılmaktadır. Bilmediğin şeylere yorum yapıp kendine milleti güldürme. Hiç bir şeyin tadının kalmamasının sebebi sizin gibi nankörlerden sebep belamızı bulmuş olmamızdandır...
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    aklına yeni gelmiş dua.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti