Erdoğan: Kimse kimseyi kandırmasın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşürülen Rus uçağı sonrası ilk açıklamasında Bayırbucak Türkmenlerine ilişkin açıklamalarda da bulundu.

Erdoğan: Kimse kimseyi kandırmasın
Erdoğan: Kimse kimseyi kandırmasın
GİRİŞ 24.11.2015 22:02 GÜNCELLEME 25.11.2015 01:32
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

DAEŞ DİYE TÜRKMENLERİ VURUYORLAR

Türkiye, Suriye'de zalim rejime karşı kendi kurtuluş savaşlarını veren muhalif grupları samimiyetle destekliyor. Bakın burada yalnız bir şeyin altını çizmem lazım; Bayırbucak Türkmenlerinin olduğu bölge DAEŞ terör örgütünün olduğu bölge değildir. Kimse kimseyi kandırmasın. Orada sadece Bayırbucak Türkmenleri vardır, soydaşlarımız vardır, akrabalarımız vardır ve DAEŞ terör örgütünü vuruyoruz diyerek orada Bayırbucak Türkmenleri vurulmaktadır.

"SİLAH VARSA NE OLACAK"

MİT TIR'ları ihanetini biliyorsunuz değil mi? Hala utanmadan, sıkılmadan bunları gazetelerine başlık yapanlar var. İşte o tırlar bizim Bayırbucak Türkmenlerine yardım götüren TIR'lardı. Bazıları diyor ki, 'Başbakan Erdoğan, diyordu ki, onların içinde silah yok' yahu varsa ne olacak, yoksa ne olacak?

"MİLLETİMİZ ASLA AFFETMEYECEK"

Bayırbucak'ta sadece Türkmenler vardır. 'DAEŞ'i vuruyoruz' diyerek Bayırbucak Türkmenleri vurulmaktadır. Bu saldırılar Esed'i ayakta tutma çabasıdır. Ne diyoruz biz? 'Oraya insani yardım götürüyoruz.' Kim onlar? Mağdur, mazlum, bizim Bayırbucak Türkmen kardeşlerimiz. Ülkemizin, hükümetimizin ve şahsımın aleyhine bir algı oluşturmak adına bu yardımları sabote edenleri milletimizin asla affetmeyeceğine inanıyorum. Türkmenlere saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Orada bizim akrabalarımız var."

YORUMLAR 17
  • hakan 06 8 yıl önce Şikayet Et
    yav inceldigi yerden kopsun.bız gıdıp sıbırya da ucuyozmu?gıt kendı ulkende devrıye gez.ne varsa herkes surıyede.rus dan korkan sızın gıbı olsun.
    Cevapla
  • servet 8 yıl önce Şikayet Et
    seni yaradana kurban bu millet seninle beraber hep arkanda BAŞKANIM.
    Cevapla
  • Türkiye 2023 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamsin!
    Cevapla
  • çumralı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizler seh şamilin torunlarıyız
    Cevapla
  • saga 8 yıl önce Şikayet Et
    Haklı söze ne denir, hele haklı adama bravo denir. Sayın Cumhurbaşkanım böyle devam et arkandayım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak