Bahçeli 'içimizdeki cemaatçi' dedi Gülen cevapladı

Bahçeli'nin genel başkan adayları için kullandığı 'MHP içindeki 'Gülen'ci sözlerine Fethullah Gülen avukatı aracılığıyla cevap geldi.

Bahçeli 'içimizdeki cemaatçi' dedi Gülen cevapladı
Bahçeli 'içimizdeki cemaatçi' dedi Gülen cevapladı
GİRİŞ 01.12.2015 13:49 GÜNCELLEME 01.12.2015 14:10
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Fethullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Albayrak, “Bu iddia doğru olmayıp, MHP’nin kendi iç meselesi olan Genel Başkanlık adaylığı konusuyla müvekkilim sayın Gülen’in doğrudan ya da dolaylı hiçbir ilgisi yoktur.” dedi. 

Albayrak tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle: “Sayın Devlet Bahçeli tarafından 1 Aralık 2015 tarihli grup toplantısı sonrasında yapılan açıklamada, ‘Genel Başkanlığa aday olan birisi, Gülen hareketinin MHP’de görevlendirme girişimidir’ şeklinde bir değerlendirmede bulunulmuştur. Bu iddia doğru olmayıp, MHP’nin kendi iç meselesi olan Genel Başkanlık adaylığı konusuyla müvekkilim Sayın Gülen’in doğrudan ya da dolaylı hiçbir ilgisi yoktur. Sayın Gülen ya da Gülen adına hareket eden hiç kimse MHP’de ya da başka bir partide görevlendirme amacıyla hareket etmemiştir. Haksız ve mesnetsiz bu değerlendirmenin düzeltilmesini temenni ediyoruz.”

YORUMLAR 42
  • kemal kuru 8 yıl önce Şikayet Et
    ğülen tekkeyi çıkar artık Foter tak yakışır AVNİ ivan
    Cevapla
  • tarafsız 8 yıl önce Şikayet Et
    Takke düştü, Ta pensilvanya göründü...
    Cevapla
  • farkında 8 yıl önce Şikayet Et
    yorumlarda cemaati savunan hiç kimse yok. demek ki insanlar bunların bu ülkeye bir faydalarının olmadığını farkedip terketmişler. cemaatin hain insanları da ülkeyi çoktan terkettiler zaten.
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    doğru diyor bahçeli gülen cemati parmaği var mhp de bence bahçeli gülen cematinden
    Cevapla
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    ben bahcelinin dedigi cumleleri 2 kasimda yazmaya basladim belki sacma gelir ama ulkenin icindeki dinamikleri kontrol ederek ulke icinde yeniden yerlesmek izini kaybettirmek isteyen bir paralel olusturmak isteyen dogu ve bati var. bahcelinin hayir demesine sinirlenen abd ve rusya avrupa israil iran dahil saglam tek karar alamasin ulke diye bahceliye saldiri olarak goruyorum saf bakmakla ulkenin dengelerini gormek hesaplamak baska biseydir. eger erdogan olsaydi mhp lideri ayni seyi yapacakti eminim. az oy razi olup turkiye butunlugu huzuru isteyenler hep ihanetci olarak kabul edilir ulkemizde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı