Erdoğan sevgisi gözyaşlarına boğdu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın engelli kız çocuğuyla çekilmiş olan fotoğrafı, sosyal medyada paylaşılması sonrası herkesi duygulandırdı.

Erdoğan sevgisi gözyaşlarına boğdu
Erdoğan sevgisi gözyaşlarına boğdu
GİRİŞ 09.12.2015 08:16 GÜNCELLEME 09.12.2015 08:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Burhaniye AK Parti Belediye Meclis üyesi Sevda Padem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kente gelişinde kızı ile çekilen fotoğrafını dün akşam sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafın düşmesinden sonra yapılan yorumlar ise herkesi duygulandırdı.

Padem, “Ben 2002 yılında bu yana AK Parti'ye gönül verdim. Kadın Kolları başkanlığı yaptım. Şimdi de AK Parti'den meclis üyesiyim. Kızım Gamze özürlü. Yıllardır parti çalışmalarımda hep o yanımda oldu. O da koyu bir AK Partili. Evimizin her yerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu'nun posterleri var. Haberlerde gördüğü zaman bile hemen beni çağırır.



Gamze kendilerinin hayranı. Geleceğini söylediğimde çok heyecanlandı. İlk kez görecekti. Heyecanlanma dedim. O gün Sayın Cumhurbaşkanımızın otobüsü okul açılışı yanaşınca, birden ağlamaya başladı. Kendisi çiçek verecekti. Orada bulunan herkeste duygulandı. Bende ağladım. Sonra Sayın Erdoğan'a çiçeği verdi. Ağlıyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Emine Hanımın yanına çağırarak teselli edip ağlama demesi, sonrası ise mutluluğa dönüştü. Gamze, yıllardır hep televizyonda ve resimlerde gördüğü liderimizi karşısında görünce çok heyecanlandı" dedi.

YORUMLAR 2
  • Yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben yetim kalan polis ve asker çocukları için ağlarım
    Cevapla
  • Mehmed resad 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende haberi okuyunca agladim be.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu!
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki