Müezzinoğlu: Erdoğan'ı zehirlemeye çalıştılar'

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “FETÖ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makamı ve özel hayatını yakından takip ederek zehirleme girişiminde bulundu” dedi

Müezzinoğlu: Erdoğan'ı zehirlemeye çalıştılar'
Müezzinoğlu: Erdoğan'ı zehirlemeye çalıştılar'
GİRİŞ 07.01.2016 09:27 GÜNCELLEME 07.01.2016 09:28
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bugün gazetesinden Fatin Dağıstanlı ve Müjgan Özyurt'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FETÖ’nün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı zehirleme girişiminde bulunduğunu belirten Müezzinoğlu, örgütün Türkiye’yi içeriden çökertmek için strateji geliştirdiğini söyledi. Müezzinoğlu, örgütün, Erdoğan’ın makamını ve özel hayatını yakından takip etmesinin bu zehirleme girişimi ve çökertme stratejisinin göstergesi olduğunu ifade etti.

Bakan Müezzinoğlu, “İyi işler yapmak isteyenlere karşı bu girişimler her dönem yapıldı. Bunu Cumhurbaşkanı’mız fark edince ‘Haşhaşi’ benzetmesi yapmıştı. Devleti içeriden çökertmek için stratejiler geliştirdiler. Sinsice başardılar. Koyun postuna bürünmüş kurt gibiler” dedi.

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in sağlık sorunlarını bahane ederek ABD’den Türkiye’ye dönmediğini hatırlatan Müezzinoğlu, “Bu, Türkiye’ye yapmış olduğu ihanete kılıf uydurmaktan başka bir şey değil. Gelsin biz ona bütün tedavileri uygularız. Ama ülkeye ihanet ettiyse bunun bedelini de ödemeye hazır olmalı. Burası senin vatanınsa gel vatanında öl. Vatan hasretiyle ilgili birçok vaaz veriyor. Vatan hasretiyse buyursun gelsin” diye konuştu.

YORUMLAR 38
  • Eda 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun müslüman, müslümanın kardeşidir. neden kafirlerin safına geçip müslümanlara tuzak kuruyosunuz.
    Cevapla
  • ... 8 yıl önce Şikayet Et
    Bakan bu haberi yalanladı... Haberiniz yok mu?
    Cevapla
  • ufuk 8 yıl önce Şikayet Et
    reisin zehirlenme olayı yıllar öncesine dayanıyor, ilk başbakanlığı dönemlerinde bunu halk olarak duyduk ve bol dua ettik. büyük tedirginlik yaşadık. çünkü bizim için bir umut du reis. o zamanki haberlerden duyduğumuz içme suyuna zehir kattıkları ve reisin cemaatçi görevlilerce uyarıldığı idi. mendiline bu suyu batırdığı ve analizde zehir bulunduğu söylendi. ozamanlar cemaatle herhangi bir sorun yoktu ve en yakın dostları cemaatti. bunu şimdi cemaate bağlamak inandırıcı değil. neden öldürmek istedikleri adamı kurtarsınlar. bu derin yapıların bir tezgahıydı ve tezgah amacına ulaşamadı. derinler yeniden hortladı ve tekrardan dua etmekden başka çaremiz yok.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne cemaat miş be..
    Cevapla
  • lazoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu haşhaşilerden herşey beklenir israil oğulları bunlar kurani kerimde lanetlenen tek kavim bunlar. Rabbim cumhur başkanımızı korusun inşallah.
    Cevapla
  • israil dölü 8 yıl önce Şikayet Et
    israil dostumuz diyen de cemaatçiler zaten.israile ihtiyacımız var dedi hoca:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi