5 Bakanlık'ta çok sayıda kritik atama

5 Bakanlığa ait çok sayıda atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

5 Bakanlık'ta çok sayıda kritik atama
5 Bakanlık'ta çok sayıda kritik atama
GİRİŞ 23.01.2016 06:19 GÜNCELLEME 23.01.2016 09:52

Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Gençlik ve Spor ile Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı Erzincan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Erdem, Uşak Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Barış Kılınç, Düzce Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erdal Gevrek, başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müşavirliklerine, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Murat Yazıcı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanı Sıddık Topaloğlu getirildi. Yine aynı bakanlığa bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hayri Bayrakçıoğlu başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Dışişleri Bakanlığına bağlı Dış Politika Danışma Kurulu üyesi Büyükelçi Gürcan Balık başka bir göreve getirilmek üzere görevinden alındı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşavirliğine Selim Cerrah tayin edildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliğine, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Çakır getirildi. Yine bakanlığa bağlı 1. Hukuk Müşaviri Refiye Ertürk başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil