Efkan Ala'dan operasyon açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Ala, ''Vatandaşı sokağa çağırmak terörist organizasyonudur'' dedi.

Efkan Ala'dan operasyon açıklaması
Efkan Ala'dan operasyon açıklaması
GİRİŞ 09.02.2016 16:31 GÜNCELLEME 09.02.2016 17:29
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Efkan Ala, doğu ve güneydoğuda düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verirken, "Onlar orada olduğu sürece belli ki devlet oraya müdahale edecek, tuzaklar, bombalar kaldırılacak, barikatlar kaldırılacak, teröristler etkisiz hale getirilecek. İdil dışında, Nusaybin var, bir takım yerlerde böyle barikatlar, çukurlar bunlar kaldırılacak" dedi.

Efkan Ala'nın açıklamaları şöyle;

"İDİL DIŞINDA, NUSAYBİN VAR..."

Belli bir düzen içinde bu operasyonlar yapılıyor. Vatandaşı bu baskıdan kurtarmak için. Bunun giderilmesinin yöntemi, bir bu güvenlik birimleri ile yürütülen temizlik hareketi bir de buraların doldurulması. Oralar doldurulur, teröristler de teslim olursa bu temizlik harekatına gerek kalmaz. Onlar orada olduğu sürece belli ki devlet oraya müdahale edecek, tuzaklar, bombalar kaldırılacak, barikatlar kaldırılacak, teröristler etkisiz hale getirilecek. İdil dışında, Nusaybin var, bir takım yerlerde böyle barikatlar, çukurlar bunlar kaldırılacak.

Operasyonlar bittikten sonra önlemler devam edecek.

Topyekün vatandaşı odağına alan bir mücadele yürütülüyor.

TERÖRİSTLİKTİR

Vatandaşı sokağa çağırmak terörist organizasyonudur. Teröristlere yönelik operasyonlar layıkıyla yerine getirilecektir getiriliyor da. Elinde silah olan, çukur kazanların ne dediğine bakmıyoruz. Onları oralardan temizleyip vatandaşın, güvenliğini, esenliği için yapıyoruz. Daha önce de sokağa çağıranları gördük. 

BODRUM KATA DÜZENLENEN OPERASYON

Cizre'deki bu faaliyet tamamlanmak üzeredir. Resmi doğru açıklamalara bakın. Kirli bilgilere itibar etmeyin. Devlette kural belli, kim ambulans istemişse gönderilir. Ancak ambulanslara karşı çukurlar açılmış, ateş edilmiştir. Bodrum gibi belli bir yer yoktur. Orada bir mahalle var ve teröristlerin bulunduğu evleri girilip temizleniyor. 

İddia etmek kolay, buna karşı açıklama yapmamız zaman alıyor. Araştırılıyor.

SON DURUM NE?

Silopi'de gündüzleri sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. Akşam 6'dan sabah 5'e kadar devam ediyor. Cizre'de sona gelmek üzereyiz. Sur'da biraz daha devam ediyor. Arama tarama faaliyetleri, vatandaşın evinin önündeki çukurun kaldırılması, bombaların çözülmesi yönünde bir mücadele yürütülüyor.

YORUMLAR 15
  • Bekir 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakkari Yüksekova Çukurca ve Şemdinli temizlenmeden terör bitmez
    Cevapla
  • imanli insanlar 8 yıl önce Şikayet Et
    vahsi teror orgutune karsi tank ve roket kullanilsin
    Cevapla
  • şırnak merkez 8 yıl önce Şikayet Et
    şırnak merkezde barikatsız hendeksiz yer kalmadı. Emniyete baskın yapıyorlar. otobüslere roket atıyorlar ama hala operasyon yok
    Cevapla
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu savaş bitmez. bitmesi için temizlik şart. bu Devleti kurmak için nw alaviler ne sosyalist ve komonistlerden nede cem evlerinde yetişen bu devlet düşmanlarına ihtiyacımız oldu.Gidin ÇANAKKALE, Sarıkamış, SAKARYA ANTEP, VATANIN her yerinde İMANLI ümmeti görürsünüz. bu savaş bitmez. biz imanlı zazalar olarak bu şanlı ve şerefli TÜRK Bayrağının dalgalanması için canımızı vermeye hazırız.
    Cevapla
  • seyyah 8 yıl önce Şikayet Et
    ABD ,AB Tavşana kaç tazıya tut taktiği uyguluyor.Bunlardan Hayır gelmez.İçimizdekilerin de ne olduğunu anlmamı gerekiyor artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri