Destici'den YPG operasyonuna destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin yapmış olduğu YPG operasyonu çok doğru bulduklarını söyledi.

Destici'den YPG operasyonuna destek
Destici'den YPG operasyonuna destek
GİRİŞ 14.02.2016 12:56 GÜNCELLEME 14.02.2016 12:56
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin yapmış olduğu müdahaleyi doğru bulduklarını söyledi.

ÇOK DOĞRU BİR HAMLE

 Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki Azez ilçesi yakınlarında bulunan PYD/YPG mevzilerini vurması ile ilgili yazılı açıklama yapan BBP lideri Mustafa Destici, "Türkiye'nin (Türk Silahlı Kuvvetlerimizin) Suriyenin Kuzeyinde, hatta her noktasında ülkemizin çıkarlarını korumak, Halep koridorunu muhafaza etmek, Türkmen varlığına ve diğer masum kardeşlerimize karşı yapılan saldırıları önlemek amacıyla Amerika, Rusya ve Esad rejimi destekli PKK'nın ta kendisi olan PYD - YPG'ye karşı yaptığı her türlü müdaheyi doğru bulduğumuzu ve desteklediğimzi net bir şekilde ifade ediyoruz. Hatta bunu gecikmiş bir müdahele olarak görüyor, Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin YPG- PYD varlığını yok etmek için her türlü adımın atması gerektiğine inanıyoruz." dedi.Destici, "Bu arada Ülkemizin Suudi Arabistanla birlikte Suriye'ye bir kara harekatını ise çok risk taşıyan, emperyalistlerin elini güçlendirecek aynı zamanda İslam dünyasında var olan mezhepsel ve siyasi ayrışmayı daha da derinleştireceğini düşünüyoruz. Gurur ve güven kaynağımız olan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve güvenlik güçlerimize (Emniyet Teşkilatımıza) içeride PKK'ya ve diğer terörist guruplara karşı, dışarıdaysa tüm düşman unsurlarına karşı verdikleri mücadele de başarılar diliyoruz. Rabbim milletimizin, Türk ve İslam dünyasının ve tüm mazlumların yar ve yardımcısı olsun." diye konuştu

YORUMLAR 21
  • aynen 8 yıl önce Şikayet Et
    Gündeme gelmek istiyor. yoksa sözünün bir değeri yok.Destek versen ne olur vermesen ne olur. Gündemi meşgul etmeyin reis mizin yapacağı daha çokkk işler var Allah onu başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • ÇAKIR 8 yıl önce Şikayet Et
    Paraleleden kurtuldu mu acaba?
    Cevapla
  • irfan arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu kafalarına taş mı düşmüş
    Cevapla
  • Kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ateş çemberindeyken sizin gibiler tarafını belli etti,bu ülkenin menfaatleri söz konusu olduğunda gereken yapılır,sen destek olsan ne olur köstek olsan ne olur.
    Cevapla
  • a can 8 yıl önce Şikayet Et
    sen destek versen de vermesende bu operasyon olacak. sen parelele destek ver ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!