Kılıçdaroğlu'ndan konsoloslara destek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Can Dündar ve Erdem Gül'ün duruşmasına katılan konsoloslara destek verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan konsoloslara destek
Kılıçdaroğlu'ndan konsoloslara destek
GİRİŞ 29.03.2016 14:35 GÜNCELLEME 29.03.2016 14:39
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı davaya katılan ve büyük tepki çeken konsoloslarla ilgili bir açıklama da Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, konsolosların doğru yaptığını söyledi.

CHP Grup Toplantısı'nda konuşan CHP lideri konuyla ilgili "bu dava, demokrasinin, Türk hukuk sisteminin, yargılandığı bir davadır. Hukukun üstün olup olmadığının belirleneceği bir davadır. Sıradan bir dava değildir. Sıradan bir dava olmadığı için büyükelçiler, konsoloslar izlemeye gidiyor" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konsolosların dava duruşmasına katılmasına çok sert tepki göstermiş, "sizin Türkiye'deki faaliyetleriniz izne tabidir, ne işiniz var mahkemede" demişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 163
  • metin3 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun senin gibi muhalefet başkanına başka ülke konsolosları ülkemiz menfaatlerinden daha önemli öyle mi? Senin gibi düşünenler bu ülkenin başına gelmemesi için elimizden ne gelirse yapılacaktır.
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu arkadaşı ıslah etsin
    Cevapla
  • Salih 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu cennet vatanın aleyhine faaliyet sarf eden her kim varsa,Alayının canı cehenneme,Alayının yüzüne tükürüyorum.
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    satılmış seni satılmışşşş
    Cevapla
  • isimail serin 7 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet gazete kurucusu amarikan mandaci cemiyet baskani CHP ayni yolun yolcusu cunki kurtulus savasinda köse bucak saklanib sonra cumhuriyet kurulduktan sonra devleti elegeciren tuzu kurular ilkmeclis cumhuriyetin ilk kurulus asliydi ikinci necliste hepsi tasviye oldu yerlerine kiribtolular getirildi yani bunlar emperyalizimin ic karakolari CHP bosuna cumhuriyet halktan bagsetmesin cunki vatan hainliginden suclanan gazetecilerin destekcilerine bakassak sanki turkiye mustemlekat ulkesi gibi nerde konsulosluklar varsa adamlarin arkasinda bunlar bunlarin adamlari herse ortada CHP de bu konsuloslari savunuyor CHP zaten turkiyeli olamadi ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır