Bahçeli: MHP devletin yanındadır

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin terörle mücadelede devletinin yanında olduğunu söyledi.

Bahçeli: MHP devletin yanındadır
Bahçeli: MHP devletin yanındadır
GİRİŞ 03.04.2016 11:21 GÜNCELLEME 03.04.2016 12:27
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada, "Türk milleti terörizmi maşa olarak kullanan, Türkiye üzerinde hesap yapan kötü niyet ve karanlık hedef sahibi sahibi ülkeleri görmekte ve bilmektedir. Fakat hiçbir güç aziz milletimize boyun eğdiremeyecek, pes ettiğine şahit olamayacaktır. Bedeli ne olursa olsun, etki ve nüfuz ajanları; kin ve nefret gergefinde Türk düşmanlığı işleyen yabancı mihraklar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türk milleti bir ve beraberdir" ifadelerini kullandı. 

"MHP terörle mücadelede devletinin yanındadır"

"Milliyetçi Hareket Partisi terörle mücadelede devletinin ve güvenlik güçlerinin hem yanında, hem destekçisi, hem de duacısıdır" diyen Bahçeli, "Bayatlamış oyunlarla, küflenmiş projelerle Türkiye’nin bölüneceğini, içine kapanıp kardeş kavgasına düşeceğini düşünen sefiller, sefirler ve şekavet yuvaları hüsran duvarına başlarını çok yakında çarpacaklardır." şeklinde konuştu. 

ABD'YE SERT TEPKİ

''ABD'nin Büyükelçiliği'nin kendi vatandaşlarına 19 ilimize gitmemeleri yönünde uyarması hiçbir açıdan meşru ve dostane değildir. Teröristlerin il ve ilçe merkezlerine konuşlanması esnasında valiliklerin ve hükümetin ne yaptığı meçhul olduğu kadar şaibeli ve sorgulanmaya açıktır''

YORUMLAR 39
  • AYH 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz de Bahceliden bunu bekleriz. CHP,HDP ney oldugu zaten ortada.
    Cevapla
  • antalyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. seni gercekten sevmeye basladım.
    Cevapla
  • Hakikat Eri 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Bahçeli'nin pek çok görüşüne katılmam. Fakat zor, klas durulması gereken yerlerde adına yakışır bir şekilde devletinin, ülkesişnin yanında durmayı bilmiştir.
    Cevapla
  • Tek vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Açıklama güzel ama herşeye Hayır cümlesi hâlâ hatırlardan çıkmayacak sayın Bahçeli
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Sana bu sözleri söyleten Rabbime hamd olsun. İnşaallah bu şekilde devam edersin. CHP'ye koltuk değnekliğinden kimseye fayda gelmez. Ancak son cümle biraz zamansız olmuş. Selam ve dua ile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha