Melih Gökçek CHP'li vekili Twitter'da rezil etti

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin halka dağıttığı erzak üzerinden yolsuzluk iddiasında bulunan CHP'li vekili rezil etti.

Melih Gökçek CHP'li vekili Twitter'da rezil etti
Melih Gökçek CHP'li vekili Twitter'da rezil etti
GİRİŞ 18.04.2016 13:18 GÜNCELLEME 18.04.2016 13:24
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

CHP’li vekil Aykut Erdoğdu Meclis’te Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin halka erzak dağıtmasıyla ilgili Melih Gökçek hakkında yolsuzluk iddiasında bulundu. Gökçek’in de belgelerle yanıt vermesi üzerine Erdoğdu Twitter’da alay konusu oldu.

Belediyenin dağıttığı peynirin Migros’ta daha ucuz olduğunu savunan Erdoğdu, bu yolla yolsuzluk yapıldığını öne sürünce Gökçek faturaları gösterdi. Faturada söz konusu peynirin fiyat hanesinde 9 TL yazıyordu. Gökçek o tarihte Migros’ta aynı peynirin 9,75 TL olduğunu söyledi.

CHP’Lİ ERDOĞDU GÖKÇEK’İ SIKIŞTIRDIĞINI ZANNEDİYORDU Kİ…

Bunun üzerine CHP’li vekil “Migros’ta kilosu 9,75 şaşkın… Sen almışsın 600 ton… Kilo fiyatı ile ton fiyatı aynı  mı? Çocuk mu kandırıyorsun?” diyerek Gökçek’e yanıt verdi. Gökçek’ten bir süre twit gelmemesi üzerine ise “nereye kaçtın yine? Hangi deliğe girdin? Eminim belediyede çok önemli toplantın çıkmıştır… 3-4 gün sürer…” şeklinde yeni bir twit attı.

GÖKÇEK’İN CEVABI FATURADAKİ DETAYI ORTAYA ÇIKARDI

CHP’li vekilin bu sözleri üzerine yeniden twit atan Melih Gökçek, faturadaki detaya dikkat çekti, peynirin karşısında “2 kg” yazdığını, dolayısıyla 1 kilogramının değil, 2 kilogramının 9 TL olduğunu, dolayısıyla belediyenin dağıttığı peynirin kilosunun 4,5 TL’ye mal edildiğini söyledi.

Aykut Erdoğdu’dan cevap gelmemesi üzerine yeni bir twit atan Gökçek “biraz önce bana diyordun. Hangi deliğe girdin? Tüydün mü iftiracı? Hesap vereceksin savcılıkta hazırlan” dedi.

"PEYNİR TENEKESİNİN İÇİNDE TUZLU SU VAR"

Erdoğdu’nun daha sonra peynir tenekesinin içindeki tuzlu suyun hesabını yapması ise Twitter’da alay konusu oldu. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 80
  • bozguncular 8 yıl önce Şikayet Et
    bu cehapa nın hakkın dan melih gökçek gelir nasılda bozguna uğratıyor ben bu adamı çok seviyorum ya adam delille belgelerlee konuşuyor. chp gibi kulaktan dedikodu yoluyla değil ğerçi bunların doğrusu da yok. hııh Allak akıl fikir versin bunlara tam bir birilerini bulmuşlar..
    Cevapla
  • ismail dilbaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahim hayirli insanlarla karsilastir.Devletimizi milletimizi koru Melih Baskana sabir ver :)) baskannnnn.
    Cevapla
  • serdar Y.Ç 8 yıl önce Şikayet Et
    yalan, dolan ,iftira... yani CHP
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp li vekiller ülkenin baş belasıdır. Güzel ülkemin insanları ne olur artık bu karıştırıcı partiye oy vermeyin
    Cevapla
  • serce 8 yıl önce Şikayet Et
    bu nasil vekil! sokak agziyla konusuyor. melih gokcek diye diye chp ve ankara basini yok olup gidiyorlar.gokcek hala baskan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası