MHP'den BBP'ye Kutlu Doğum ziyareti

MHP Malatya İl Teşkilatı, kutlu doğum haftası dolayısıyla BBP İl Başkanı Sema Altuntaş’ı ziyaret etti.

MHP'den BBP'ye Kutlu Doğum ziyareti
MHP'den BBP'ye Kutlu Doğum ziyareti
GİRİŞ 19.04.2016 15:30 GÜNCELLEME 19.04.2016 15:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, ziyarette yaptığı konuşmada, ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamından ancak birlik ve beraberlik içerisinde çıkılabileceğini inandığını söyledi.

Kutlu Doğum Haftasının buna vesile olabileceğine işaret eden Erdem, "Türkiye ve Malatya’mızda milli birlik ve beraberliğin sağlanması açısından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir dizi ziyaret programı başlattık. Bizde bu vesile ile en azında siyasi partilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çağrıda bulunuyoruz. Bu nedenle Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret ediyoruz. Her ne kadar ülkemiz günümüzde kaos içindeyse de bizdeki milli refleksler halen dimdik ayakta ve diridir. İnşallah bu ortam da kısa zamanda bertaraf edilecektir. İnşallah bu terör belasından ülke bir an önce kurtulur" diye konuştu.

BBP İl Başkanı Sema Altuntaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle gerçekleştirilen ziyareti anlamlı bulduklarını belirten Altuntaş, “Türkiye gerçekten zor günler geçiriyor. MHP bizim her zaman kardeş parti olmuştur. Aynı amaca ve düşüncelere hizmet ettik yıllarca. Hem bizim hem de MHP’nin davası koltuk sevdası olmadı. Ülkücü taban her zaman Türkiye için gerekli çalışmaya hazır bir tabandı. Bu insanların mücadelesi ile buraya geldik. Bugün de memleketimiz üzerinde iç ve dış mihraklarca oynanan oyunları bozguna uğratmak için buradayız. Kesinlikle memleketimizi böldürmeyeceğiz. Çözüm süreci denen çözülme sürecinin ne kadar ağır sonuçlar doğurduğunu hepimiz gördük. Çok şehit verdik. Her gün şehit haberleri alıyoruz. Çok canlar yanıyor” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • meteHAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu resimdeki 3 tiptede ÜLKÜCÜ görüntüsü yok.. Kusura bakmayın ama böyle .. BBP ne hallerde yazık ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti