Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Zonguldak ziyareti esnasında dili sürçtü. Kılıçdaroğlu, 'bugünlerde yüreğimizi yakan olaylar da olmuyor' dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf!
Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf!
GİRİŞ 20.04.2016 14:12 GÜNCELLEME 20.04.2016 22:31
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Çeşitli temaslar için Zonguldak'a giden Kılıçdaroğlu, Devrek ilçesinde bir çay bahçesi önünde vatandaşlarla bir araya gelerek hazırlanan kahvaltıya katıldı.

"KILIÇDAROĞLU MALI GÖTÜRÜYOR" DİYECEKLER

Kendisine ikram edilen simidi eline alan Kılıçdaroğlu, "Devrek'in simidinden başlayacağız da 'Gazeteciler Kılıçdaroğlu malı götürüyor?' diyecekler" şeklinde espri yaptı.

ŞEHİTLERDEN BAHSEDERKEN GAF YAPTI

Daha sonra Çaycuma ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, terör olaylarıyla ilgili düşüncelerini aktarırken dili sürçtü ve "kuşkusuz bugün güzel bir gün ama emin olun yüreğimizi yakan olaylarda olmuyor" dedi.

YORUMLAR 74
  • Ayhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kişinin zaten her attığı adım gaf
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Konusmayi beceremeyen ke mal onu bunu elestirir kendine bakmadan. Proje sorsaniz o da anlami nedir diye sorar. Esek yonetemeyenlerin parti baskanligi yaptigi ulkedir burasi.
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    bari beceremiyorsun konuşmayı, konuşma bari. ne demiş atalarımız "biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar...."
    Cevapla
  • Durmuş 7 yıl önce Şikayet Et
    sen neden yaşıyorsun. haa madem yaşıyorsun neden konuşuyorsun. senin konuşma hakkın olmaması lazım. çünkü konuştukça ağzından kerahat akıyor.böyle basit insanları neden parti başkanı yaparlar....
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    İslama bukadar hain bir partiye müslüman olup oy veren kimse kendini sorgulasın lütfen ! çünkü kuruluşundan beri milletimizle ve dinimizle barışık değildi CHP !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar