Komisyondaki kavga mahkemeye taşınıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, dün Anayasa Komisyonu'nda yaşanan tartışma için hukuki adımlar atılacağını açıkladı.

Komisyondaki kavga mahkemeye taşınıyor
Komisyondaki kavga mahkemeye taşınıyor
GİRİŞ 29.04.2016 14:07 GÜNCELLEME 29.04.2016 14:10

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Genel Merkezi’nde gazetecilerin sorularını cevapladı. TBMM Anayasa Komisyonu’nda çıkan tartışmaya ilişkin bir soru üzerine Bostancı, "Dün istenmeyen bir tablo ortaya çıktı. Anayasa Komisyonunda görüşmeler sürerken yüksek sesle müdahaleler ve sonrasında bir arbede durumu ortaya çıktı. Burada sorumlusu şudur, budur şeklinde bir değerlendirme yapmayı uygun bulmam.Ümit edirim böyle bir sorumluluk anlayışıyla pazartesi yine usulet ve suhuletle bu meselelerin konuşuruz" ifadelerini kullandı.

"HUKUKEN NE GEREKİYORSA O YAPILACAK"

Başka bir gazetecinin, "Kimin yaptığı önemli değil dediniz, ciddi yumruklaşmalar söz konusu bunun için mecliste yapılabilecek ya da alınabilecek önlem, yaptırım olacak mı?" sorusunu Bostancı, "Şimdi onların değerlendirilmesi yapılıyor tabi ki, milletvekilleri arasında zaman zaman itişip kakışmalar yaşanıyor ama milletvekili olmayanların da olaya karıştığına ilişkin bazı görüntüler var, onları değerlendireceklerdir muhakkakki, görüntüler var. Bakılacak, hukuken ne gerekiyorsa o yapılacak. " şeklinde cevapladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor