'Bu komisyondan geçer, kimse engelleyemez'

AK Partili vekil Hüseyin Özbakır, komisyonda çıkan kavgalarla ilgili, 'bu komisyondan geçer, bunu kimse engelleyemez' dedi.

'Bu komisyondan geçer, kimse engelleyemez'
'Bu komisyondan geçer, kimse engelleyemez'
GİRİŞ 29.04.2016 14:15 GÜNCELLEME 29.04.2016 14:15

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, TBMM Genel Kurulu'nda ve Anayasa Komisyonu'nda çıkan kavgalarla ilgili, "HDP’lilerin saldırması oldu. Komisyondan bu dokunulmazlıkların geçirilmesini engellemeye çalışıyorlar. Bu komisyondan geçer, bunu kimse engelleyemez" dedi.

Milletvekili Hüseyin Özbakır, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi. Genel Kurul ve Anayasa Komisyonu'nda yaşananları değerlendiren Özbakır, şöyle konuştu:

"Bu görüntüler Meclis’te olmasa daha iyi. Hoş görüntüler olmuyor maalesef. Dün sabah Anayasa Komisyonu’ndaydık. Orada da aynı şeyler oldu ama HDP’lilerin saldırması oldu bu sefer. Komisyondan bu dokunulmazlıkların geçirilmesini engellemeye çalışıyorlar. Yine de Meclis akşama kadar çalıştı. Pazartesi günü de devam edecek. Bu karar alınacak. Komisyondaki CHP'li arkadaşlar bir takım eleştirilerde bulundular ama kendilerinin de destek vereceklerini söylediler. Bu komisyondan geçer, bunu kimse engelleyemez. HDP’nin dışında, MHP, CHP ve biz bunun komisyondan geçmesi için oy vereceğiz ve bunu çıkaracağız. Şuana kadar dosyası olanların dokunulmazlıkları bir kereye mahsus kalkacak. Teröristlerle birlikte olanlar çok daha endişe ediyorlar bu dokunulmazlıkta. Ama herkesin dosyası gidecek adliyeye. Herkes yargılanacak, kimse suç işlemesin. Milletvekili, 'Benim dokunulmazlığım var' diye suç işlemek durumunda değil. Yargılanacaklar, bakalım ne çıkacak."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!