AK Partili Karaaslan şehidin bebeğini ziyaret etti

AK Parti'li Karaaslan, Samsun'da Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in geçen hafta doğan oğlu Umut Nuh'u ve eşi Leyla Özdemir'i ziyaret etti.

AK Partili Karaaslan şehidin bebeğini ziyaret etti
AK Partili Karaaslan şehidin bebeğini ziyaret etti
GİRİŞ 30.04.2016 17:29 GÜNCELLEME 30.04.2016 17:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve oğlu Yiğit, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda 3 ay önce şehit düşen Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Yenidoğan Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.

Karaaslan ziyarette geçen hafta doğum yapan ve oğluna şehit olan eşinin adını veren Leyla Özdemir ile bir süre görüştü. Karaaslan, şehit oğlu Umut Nuh'u da kucağına alarak oğlu Yiğit ile bir süre sevdi. 

Aileyi ziyaret eden Karaaslan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'nun şehit eşine selamlarını ileterek, ''Şehidimizin acısı içimizde ama dünyaya gelen oğlu da mutluluğumuz oldu. 'Umut Nuh' şehidimizin bize emaneti ve artık bizim bir evladımız. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve eşi, Samsun'a geldiğinde inşallah sizleri ziyarete gelecekler" dedi.

Şehidin kardeşi Ufuk Özdemir ve eşi Leyla Özdemir, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun sürekli kendilerini aradığını ve yalnız bırakmadığını söyledi.

YORUMLAR 1
  • öm of 7 yıl önce Şikayet Et
    ak parti bizler gibi allahıma hamdolsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...