AK Parti'den CHP'ye 'koltuk değneği' cevabı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Coşkun Çakır bizin ne koltuk değneği ne de yedek lastiğe ihtiyacımız yok dedi.

AK Parti'den CHP'ye 'koltuk değneği' cevabı
AK Parti'den CHP'ye 'koltuk değneği' cevabı
GİRİŞ 01.05.2016 15:30 GÜNCELLEME 01.05.2016 15:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tokat'ta görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Çakır, Gaziantep'teki terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. Çakır,  ayrıca 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü de kutladı.

Bir gazetecinin "CHP'nin, MHP için koltuk değneği oldu ve son dönemde yaşananlardan sonra AK Parti'ye emniyet lastiği oluyor, AK Parti Devlet Bahçeli'yi destekliyor diye ifade var bu konuda neler söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusuna Çakır, şu yanıtı verdi:

MHP BİZİM KOLTUK DEĞNEĞİMİZ DEĞİL

"CHP bunları yapıyor. O zamanlar koltuk değneği demişti. Şimdi yedek lastik diyor. Elbette MHP bizim koltuk değneğimiz de değildir, yedek lastiğimiz de değildir. Bizim ne bir koltuk değneğine ihtiyacımız var, topal değiliz ne bir yedek lastiğe ihtiyacımız var, lastiğimiz patlamış değil. Doğrusu bu CHP'nin benzetmesinin bir kıymeti yok. Bana göre iktidar, muhalefet, ülke menfaati söz konusu olduğunda hiçbir siyasi parti ayrımı yapılmaksızın aynı noktada buluşması gerekir." dedi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Chp mi 7 yıl önce Şikayet Et
    chp aslında olması gereken bir parti. nedenine gelince kötü olmasa iyi bilinmezdi, çirkin olmasa güzel fark edilmezdi chp de bunun gibi işte
    Cevapla
  • chp mi 7 yıl önce Şikayet Et
    Koltuk değneği çok faydalı bir alettir, yürümekte zorluk çeken için gerekir. chp koltuk değneği bile olamaz. chp nin hiç faydalı bir iş yaptığını gördünüz mü? chp den olsa olsa pranga olur.
    Cevapla
  • işin gerçeği 7 yıl önce Şikayet Et
    Ilk defa chp doğru demiş Bahçeli gitmesin diye uğraş veriyorlar demeki Bahçeli mhp yi birilerine baston yapmış
    Cevapla
  • kamuran 7 yıl önce Şikayet Et
    peki arkadaşım,hdp nin dingili kim? onuda sen söyle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar