Şimşek'ten Gaziantep mesajı: Asla başaramayacaklar

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Gaziantep saldırısı ile ilgili "Şiddetten kandan, beslenenler asla başarılı olamayacaktır" dedi.

Şimşek'ten Gaziantep mesajı: Asla başaramayacaklar
Şimşek'ten Gaziantep mesajı: Asla başaramayacaklar
GİRİŞ 01.05.2016 16:49 GÜNCELLEME 01.05.2016 16:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep İl Emniyet müdürlüğüne yapılan bombalı saldırının ardından Gaziantep Valiliğini ziyaret etti.AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdulhamit Gül, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer ve Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Murat Soysal’ın da eşlik ettiği Mehmet Şimşek, daha sonra Vali Ali Yerlikaya ve beraberindekilerle birlikte 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne geçti. buradaki yaralıları ziyaret eden Bakan Şimşek, "Hastalarımızı ziyaret ettik. Yaralılarımıza geçmiş olsun diliyoruz.Şehitlerimize allah’tan rahmet diliyoruz. Gaziantep’in milletimizin başı sağlosun. terör hiç bir şekilde başarılı olamayacaktır. Şiddetten kandan beslenenler asla başarılı olamayacaktır.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Yaralılarımızın durumu iyi. Ameliyatı süren bir arkadaşımız var. Hepsinin durumu şuanda iyi. 19 yaralımız var. 15’i polis 4’ü sivil. yoğun bakımda 8 yaralımız var. Bunun da 7’si polis, biri sivil. Terörle mücadele de kararlığımız en güçlü şekilde devam ediyor. Gaziantep’in birlik ve beraberlik ruhu da burada da devreye girdi. Bugün pazar, tüm doktorlarımız, teknik personelimiz davet edilmeden kendileri hastaneye koştu geldi. sadece bu hastanemizde değil, diğer hastanelerde de çalışanların hepsi geldiler, gereken ve katkıyı veriyorlar. İnşallah şiddetten kanda beslenen terörle de zaten en güçlü şekilde mücadele ediyoruz. Birlik ve beraberlikle de üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir sorunumuz yok" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • mustafa egemen 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah, hainlere fırsat vermesin inşaallah. Allah ordumuzu ve polisimizi muzaffer ve mufavvak eylesin inşaallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti