Davutoğlu: Sanal şarlatanlara izin vermeyeceğiz

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Davutoğlu, 'iftira ve kumpaslarla uğraşan sanal şarlatanlara izin vermeyeceğiz' dedi.

GİRİŞ 03.05.2016 12:05 GÜNCELLEME 03.05.2016 13:17
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, iftira ve kumpas çabalarına dikkat çekerek "birileri iftira ve kumpaslarla uğraşırken, biz milletimize hizmet için koşturuyoruz, sanal şarlatanlara izin vermeyeceğiz" dedi.

Dönem dönem AK Parti'nin sonu geldi diye sevinenlerin olduğuna işaret eden Davutoğlu, "küresel güçlerin çakma yerli versiyonlarına asla pabuç bırakmayacağız" ifadelerini kullandı. 

Davutoğlu şunları söyledi:

7 Haziran sonrasında 'AK Parti'nin sonu geldi' diye sevinç çığlıkları atanları hatırlayınız. Siyasetin üzerinde yeniden vesayet hesapları yapılabileceğine seviniyorlardı. Biz dik durduk, heveslerini kursaklarında bıraktık.

Bir araya gelmesi imkansız terör örgütleri eşzamanlı olarak harekete geçtiler. Bizi 78 milyonluk aile yapan birliğimize saldırdılar. 'Türkiye sahipsiz değildir, terör örgütlerinin bu ülkeyi esir almasına izin vermeyiz' dedik. 1 Kasım'da milletin oylarıyla destan yazdık. Bunu sizler başardınız, bizler başardık.

"BİRİLERİ İFTİRA VE KUMPASLARLA UĞRAŞIRKEN..."

Bizler küresel güçlerin çakma yerli versiyonlarına asla pabuç bırakmayacağız.Bu hareketin en önemli özelliği yerli ve milli olmasıdır. 

Birileri iftira ve kumpaslarla uğraşırken, biz milletimize hizmet için koşturuyoruz. Her hafta başka bir ilde onlarca açılış yapıyoruz.

"DAVA ARKADAŞLARIMIN KALBİNİ KIRAMAM"

Nefsimi ayaklar altına alırım, asla dava arkadaşlarımın kalbini kırmam. Bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam. 

Bu kadroların üzülmesine izin vermem. Bugün herkes imtihanlıdır. Kim ne fitne yaparsa yapsın, kim ne yazarsa yazsın, biz bu iki yazıcının(iki omuzunu işaret ederek) dosyasından korkalım, Allah'tan korkalım.

YORUMLAR 55
  • Talha Özdemir 7 yıl önce Şikayet Et
    senin ALLAHINA kurban.... güzel insan... gönlümüzdesin hocam...
    Cevapla
  • üzer 7 yıl önce Şikayet Et
    Dedem derdi ki yüzü yumuşak olanın... yahu şöyle bir kükre kendine gel. Bu nedir böyle güdümlü füze gibi.
    Cevapla
  • edip cavit 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ıma bu mübarek gecede sayısız sonsuz hamdü senalar olsun. Rabbim birliğimizi ve dahi dirliğimizi hafız ismiyle muhafaza eylesin inşallah. Hocamız bir güzel insandır, hem bu kutlu yükü yüklenirken ilk genel başkan seçildiğinde de bu özelliğini cümle aleme göstermişti hem de kendi özel hayatından tanıyanlar biliyordu. Bir daha bu ifadelerinden mutlu oldum. Sizleri seviyoruz güzel ve yiğit insanlar, bazı alçak kalleş ve fitneci ve müfsidler bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bu milleti yeise düşüremeyecekler. Kurdukları tuzak, şer, fitne ve fesadları Rabbim tez zamanda misliyle başlarına geçirsin inşallah.
    Cevapla
  • muhammed 7 yıl önce Şikayet Et
    değerli bir insan.ama sayın davutoğlunun maalesef parti içinde ipi çekilmiş gözüküyor.üzücü.
    Cevapla
  • destek 7 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğlunu destekliyorum. 10 numara konuşma. Birileri anlamıştır herhalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü