MHP'de kurultay kavgası! Aynı yerde karşılaşınca..

Adana'da kurultay çağrısı yapan MHP'lilerle , Devlet Bahçeli'yi destekleyen MHP’liler karşılaşınca ortalık karıştı.

MHP'de kurultay kavgası! Aynı yerde karşılaşınca..
MHP'de kurultay kavgası! Aynı yerde karşılaşınca..
GİRİŞ 03.05.2016 15:00 GÜNCELLEME 03.05.2016 15:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen MHP eski il, ilçe yönetiminden ve parti delegesi yaklaşık 100 kişi, burada kurultay çağrısında bulundu. 

Aynı saatlerde Atatürk Parkı’nda 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutlayan MHP il yönetimi, buradaki etkinliğin ardından bayrak dağıtmak için yürüyüşe geçti. MHP İl Başkanı Yusuf Baş ve Adana Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz’in de aralarında bulunduğu grup, bayrak dağıtarak muhalif grubun basın açıklaması yaptığı Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin önünden geçti. Cemiyetin önünden geçtikleri sırada “Ülkücü hareketin lideri Devlet Bahçeli” ve “Lidere sadakat şerefimizdir” sloganları atan gruptan bir iki kişi muhaliflerin yanına çıkmak istedi. Bunun üzerine tartışma çıktı.



Kapının kapatılması üzerine kapıya vuran kişileri sivil polis güçlükle tuttu. MHP İl Başkanı Yusuf Baş ve Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz, gruba yürüyüşe devam etmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak başarısız olan Soner Deniz, kemerini çekerek sözünü dinlemeyenlere vurdu.

Grup dağılırken Soner Deniz, “Bir daha benim sözümü dinlemeyenin kafasını kırarım. Benim sözümü bir daha yere düşüren olsun görür. Ben yürüyorum, erkek olan burada kalsın” diye bağırdı. Bunun üzerine grup, “İşte ordu, işte komutan” sloganlarıyla tekrar yürüyüşe geçti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Erdi 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın cemil bey isterseniz biraz da siz vurun mhp lileri gaza getirmek yerine ,geçmişte kullandınız anlaşılan şimdide kullanmak istiyorsun mhp lileri.Devletin imkanlarından siz faydalanın vurmaya gelince mhp liler vursun.Ne güzel değil mi?
    Cevapla
  • cemil 7 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun size ancak bir birinizi yiyin adananın göbeginde pkk lılar yol keser sesiniz cık maz yürüyüş yaparlar ses yok hep aynı sahne fos fos utanın be brakın artık kavgayı vuracaksanız devlet için millet için islam alemi icin vurun arkadaşlar.
    Cevapla
  • ertugrul 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle boş gezenin boş kalfası
    Cevapla
  • Abuzer 7 yıl önce Şikayet Et
    boş gezenin boş kalfaları bunlar.
    Cevapla
  • dmr 7 yıl önce Şikayet Et
    he yavrum he dolu gezenin dolu kalfası seni seninkiler komisyonlarda sumo güreşi yapıyor hadi bakem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler