HDP, PKK'ya silah taşıyan teröristi Meclis'e soktu

HDP'li Sarıyıldız, dünkü grup toplantısına örgüte silah götürürken yakalanan bir teröristi soktu. Olay sosyal medyada infiale neden oldu.

HDP, PKK'ya silah taşıyan teröristi Meclis'e soktu
HDP, PKK'ya silah taşıyan teröristi Meclis'e soktu
GİRİŞ 04.05.2016 10:59 GÜNCELLEME 04.05.2016 11:17
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Meclis koridorlarında 'Biji Serok Apo' sloganlarıyla terör örgütü PKK propagandası yapan HPD, dünkü grup toplantısında yeni bir skandala imza attı.

Grup toplantısına  HDP'li milletvekillerin yanı sıra partililer ve konuklar da katıldı.Sosyal medya hesabındaki takma adı 'Robin' olan bir terörist, Meclis'e geldiğini "Yps – Meclisi Faysal abiye ziyaret başladım. Alican Önlü ile de görüşeceğim" tweetini atarak duyurdu. Ardından, HDP'nin grup toplantısının yapıldığı salona geçerek HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını çekti, "Başkan geldi" ifadelerini kullanarak paylaştı.
  
SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI
 
Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre daha önceki tweetlerinde terörist arkadaşlarını işaret ederek, "İyi bakın Cizre'ye tarihi kahramanlıklarla dolu diz çökmeyeceğiz ve direneceğiz. Cizreliler dün ve bugün gibi" ifadelerini kullanan PKK'lı sosyal medyada infiale neden oldu. Halkın can güvenliğini sağlayan asker ve polisi açıkça hedef gösteren, terör propagandası yapan ve kanlı eylemlerin bizzat içinde bulunan PKK'lının TBMM çatısı altında bulunmasına sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi..
 
TERÖRİSTLERE SİLAH TAŞIRKEN YAKALANMIŞTI
 
"Dikkat edin, bugün bu teröristi Meclis'e getiren yarın canlı bomba getirir" yorumları yapıldı. Teröristin attığı tweetlerden, TBMM'ye girmesine HDP'li Faysal Sarıyıldız'ın yardımcı olduğu anlaşıldı. Sarıyıldız eli kanlı teröristlere mühimmat ve silah götürürken yakalanmış, milletvekilliği dokunulmazlığı bulunduğu için yargılanamamıştı..

YORUMLAR 52
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Işid terörüne silah gonderenlerde yargilansin
    Cevapla
  • kursat 7 yıl önce Şikayet Et
    bunla cennetten kovulan yilan gibi meclise soknayin asin kafirleri
    Cevapla
  • ert 7 yıl önce Şikayet Et
    giremeyecekler inşallah bi daha
    Cevapla
  • Demokratlar 7 yıl önce Şikayet Et
    ermeni teror orgutu hdpkk li vekil teroristlere oy veren chp li terorist sevicilerin sayesinde bu vekil teroristler meclise girdi
    Cevapla
  • Vanli vatanseverler 7 yıl önce Şikayet Et
    Cocuk katili ermeni teror orgutu hdpkk li vekil teroristler neden hala mecliste Ak parti ve Mhp nin oylari yetmiyormu chp nin oyu zaten hayir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun