Vize kararına CHP'den ilk yorum

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, AB'nin Türklere yönelik vizesiz seyahat tavsiye kararını değerlendirdi.

Vize kararına CHP'den ilk yorum
Vize kararına CHP'den ilk yorum
GİRİŞ 04.05.2016 16:40 GÜNCELLEME 04.05.2016 16:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) haftalık olağan toplantısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, toplantının ardından yaptığı açıklamada Avrupa Birliği Komisyonu'nun  Türk vatandaşları için vizelerin kaldırılması yönünde aldığı tavsiye kararına da değindi.

"MEMNUN OLDUK"

Avrupa Birliği’nden vize muafiyetine ilişkin olumlu gelişmeler ile ilgili ise şunları söyledi: 
“AB yolundaki gelişmelere dair yeni haber sunuldu. Vize muafiyetine dair bu olumlu gelişmeleri biz de memnuniyetle karşıladık. Avrupa’nın evrensel değerler kapsamında kendi vatandaşları için hak gördüğü her şeyi biz de aynı evrensel değerlerle yaşaması gerektiğine inandığımız vatandaşlarımız için hak görüyoruz. Bu değerlerin Türkiye’de gerçeğe dönüşmesi için atılacak her adımın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Süreci takip ediyoruz, Avrupa Birliği yolunda atılacak adımlara destek vermeye devam edeceğiz.

"SONUÇ DEĞERLİ ANCAK..."

Ancak unutmayalım bizim tek bir önceliğimiz var oda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının evrensel değerler kapsamında bir yaşama ulaşmalarıdır. Geri kalan her şey bu hedef için bir araçtır. Araç değil nihai hedef önemlidir. Bu sebeple de ortaya çıkacak olan sürecin sonucunun değerli olduğunu ancak bu sonucun en kıymetli yanının da evrensel değerler olduğunun da altını çizmek istiyoruz. Türkiye’de ortaya çıkan bütün gelişmeleri takip edip değerlendirmeye devam ediyor olacağız.” 

YORUMLAR 12
  • LookAtMe 7 yıl önce Şikayet Et
    Ancak dediği için bundan önceki tüm temenniler yanında boş kalmış. Bir kerede taktir etmeyi öğrenseniz Türkiye gerçekten uyum içinde siyaset yapan bir ülke olacak.
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Milleti hakir gören tipik bir CHP suratı !
    Cevapla
  • kansız 7 yıl önce Şikayet Et
    inanın bu kadının kan gurubundan türkiyede bulamazsınız çünkü kanıbozuk gueuplardan
    Cevapla
  • yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Slm ya şu işe bak Bu değerlerin Türkiye’de gerçeğe dönüşmesi için atılacak her adımın destekçisi olmaya devam edeceğiz diyorlar ya sizlerden köstekçi den başka hiç bir halt olmaz genel başkan da bizim sayemizde vize sorunu ortadan kalktı demezse şaşarım bakın görün.
    Cevapla
  • ibo 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın Amerikan ajanıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki