Metiner'den 'erken seçim' açıklaması

AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner, erken seçim iddialarını yalanlayarak seçimin 2019 yılında yapılacağını söyledi.

Metiner'den 'erken seçim' açıklaması
Metiner'den 'erken seçim' açıklaması
GİRİŞ 05.05.2016 16:43 GÜNCELLEME 05.05.2016 16:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun olağanüstü kongre kararını açıklamasından sonra Mecliste gazetecilerin Başbakan Davutoğlu’nun gündeme ilişkin açıklamalarını, “Hiçbirimiz üzüntülü değiliz” ifadeleri ile açıklayan Mehmet Metiner, Davutoğlu’nun seçildiğinde de sevinçli olduklarını kaydederek, ortada bir sorun olmadığını, partinin içinde birbirinden değerli insanların olduğunu söyledi.

"HAREKETİMİZİN TEK BİR LİDERİ VAR"

Bunun bir nöbet değişimi olduğunu, bir kriz olmadığını, parti içinde gruplaşmaların söz konusu olmadığını belirten Metiner, “Hareketimizin bir tek lideri vardır, o da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz başımızdan ayrılsın diye onu Beştepe’ye göndermedik, millet olarak ta AK Parti olarak ta hem başımızda kalsın hem de Türkiye’yi yönetsin diye gönderdik. Bizde vefa kadar sadakat da çok önemlidir. ” dedi.

UFUKTA ERKEN SEÇİM VAR MI?

“Erken seçim için hiçbir neden yok” açıklamasında bulunan Metiner, 2019’da seçim yapılacağını, erken seçim iddiaları üzerinden ekonomik kırılganlık yapmak isteyenlere izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Metiner, “Biz kendi partimizde sadece bir nöbet değişimi gerçekleştiriyoruz, erken seçim için hiçbir neden yok” diye konuştu. Metiner, "Ne Sayın Cumhurbaşkanımızın ne de Başbakanımızın ağzından bir beyan çıkmadı.Şartlar ileride neyi zorunlu kılar onu bilemeyiz. Ama biz erken seçim düşünmüyoruz” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • kamiloğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    erken seçim olursa; HDP baraj altında kalır. CHPKK + MeHePe koalisyonu 276 yı geçer
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam artık daha az ve öz konuşsa daha iyi olacak galiba zira konuştukça bir şeyler kaybediyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak