Kongre sorusunu cevapsız bıraktı!

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti’deki olağanüstü kongre kararıyla ilgili yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

Kongre sorusunu cevapsız bıraktı!
Kongre sorusunu cevapsız bıraktı!
GİRİŞ 06.05.2016 16:46 GÜNCELLEME 06.05.2016 16:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eski Cumhurbaşkanı Gül, bu haftaki Cuma namazını Ayazağa’daki Evyap Camisi’nde kıldı. Polis, Gül’ün namaz kılacağı cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, namaz kılacak vatandaşlar camiye girişte üstleri arandıktan sonra içeri alındı. Namazın ardından gazeteciler cami çıkışında 11’in Cumhurbaşkanına gündeme ilişkin bazı sorular yöneltti.

KONGRE SORUSUNU CEVAPLAMADI

Bir gazetecinin, “AK Parti’nin olağanüstü kongreye gitme kararını nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki sorularını yanıtsız bırakan Gül, vatandaşlar ile selamlaşmanın ardından onlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra camiden ayrıldı. Abdullah Gül, vatandaşlar tarafından alkışlarla uğurlandı.

YORUMLAR 5
  • hahhah 7 yıl önce Şikayet Et
    cevaplamaz bunların aklı ermez uzun adam olmasa bunlar bir hiç
    Cevapla
  • sefa 7 yıl önce Şikayet Et
    şeker arkadaş! ak parti senin düşündüğün gibi şahıs menfaat partisi değildir! tam tersine dava partisidir ve bayrak yarışıyla devam eder hizmet aşkı! sayın Gül sayın Erdoğan'a sayın Erdoğan sayın Davutoğluna sayın Davutoğluda gelecek olana yeni gelecek kişide ondan sonrasına böyle asırlarca sürecek bir davanın hizmetkarı olacak insanlar topluluğudur ak parti!
    Cevapla
  • şeker sarıoglu 7 yıl önce Şikayet Et
    tamzamanı gül davutoglu parti kursun tayip görsün yüzde eli oyalırlar davutoglu cok dürüs
    Cevapla
  • hamido 7 yıl önce Şikayet Et
    hı hı :) abdullatif şenerde kurmuştu...
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    kimse ne daavut oğlunu tanır nede başkasını ; sadece baş kaldıran oyunlara karşılık en iyi hamleleri yapan RTE'yi tanır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!