Anayasaya 'deli gömleği' benzetmesi

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, anayasa için 'deli gömleği' benzetmesi yaparken, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ise 'özür' çağrısında bulundu.

Anayasaya 'deli gömleği' benzetmesi
Anayasaya 'deli gömleği' benzetmesi
GİRİŞ 15.05.2016 15:58 GÜNCELLEME 15.05.2016 15:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Gençlik Fuarı'nın açılışına katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin bu antidemokratik anayasayı değiştireceğini ifade eden Kurtulmuş, "Bu anayasa millete dar gelmektedir, bu milletin üzerinde senelerdir bir deli gömleği gibi yer almaktadır" dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun Başkanlık Sistemi'ne ilişkin sözlerine ise "Bu ayıptan CHP ve Türkiye siyaseti kurtulmalıdır. Anamuhalefet partisi lideri milletten, demokrasiye bağlı olan insanlardan, oylarıyla iktidarı belirleyen, iktidarları değiştiren halkımızdan özür dilemelidir" dedi.

YORUMLAR 2
  • Yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan Olacak Adamsın
    Cevapla
  • ADEM 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın kanunları yeni anayasa eklenmeli ve Allah'ın kanunlarına aykırı kanunlar kaldırılmalı sayın başkan.. yoksa yaptıklarınızın hiçbir önemi yok.. çabanız, hedefiniz bu olsun.. Siz Allah'ın dinine yardım ederseniz Allah da size yardım edecektir. Allah'ın dinini hakim kılmak olmalıdır hedefiniz.. Kendi heva heveslerinizin ve başkalarının keyfinin kanunları değil Allah'ın razı geleceği kanunlar anayasamız olmalıdır. Allah'ın kitabı anayasamız olmalıdır..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!