İşte Bahçeli'nin övdüğü tek muhalif isim!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Koray Aydın'ın Meral Akşener'le ilgili yaptığı 'cemaat uyarısı' için kendisine teşekkür etti.

İşte Bahçeli'nin övdüğü tek muhalif isim!
İşte Bahçeli'nin övdüğü tek muhalif isim!
GİRİŞ 17.05.2016 12:12 GÜNCELLEME 17.05.2016 12:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünkü grup toplantısı çıkışında gazetecilerin soruları cevapladı. Bahçeli'ye, dün Koray Aydın'ın Meral Akşener'le ilgili "Cemaat tarafından destekleniyor" eleştirileri soruldu.

"TEBRİK EDİYORUM"

MHP Lideri "Ülkü ocaklarından yetişmiş değerli bir insandır. Partimiz içinde birçok kadrolarında görev yapmıştır.  Adaylar arasındaki tek Ülkücü kendisidir. Olayları görmüş gerekli uyarıyı yapmıştır kendisini tebrik ediyorum" diye konuştu.

KORAY AYDIN NE DEMİŞTİ?

Koray Aydın,  Meral Akşener'in arkasında cemaat olduğu iddialarıyla ilgili “Bütün illerde cemaat mensuplarının onun mitinglerine organizasyon yapması, Meral hanımın üzerinde yoğunlaştığını gösteriyor. Destek olduğu kesindir” demişti.

YORUMLAR 6
  • Artuk 7 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener kesin paralelci bunda hiç şüphe yok, 28 Şubat'ta tepkisiz kalması zaten bunun apaçık bir örneği, zaten sonradan MHP'ye geçmiştir, ülkücülükle bir alakası yoktur. Malum medyaların da onu parlatması herşeyi apaçık gösteriyor.
    Cevapla
  • sakir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bayburta geldiğin de bunu bizzat müşahade ettim.Emekli bir maarif müfettişinin Meral hanımın baynurt ziyaretin deki desteği ve takibi dikkatimi çekti.Malum cemmatle irtibatını biliyorum...
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Garıdan reis ancak sırtlanlarda olur.Kurtlara yakışmaz.
    Cevapla
  • gezgin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir bayanın MHP ye parti genel Başkanı olması MHP nin fıtratına aykırıdır.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu fitneri ,bir şey çıkmaz
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekler zorunamı gitti meral akşener bu kadar dolaşıp mitingler yapıyor finansmanı neresi kaç holding var arkasında işinize geldimi kılı kırk yararsınızya ne oldu o halinize işinize gelince unuttunuzmu bu özelliğinizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?