Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan dikkat çeken hareket

Genel Kurul'a girerken AK Partili milletvekilleri tarafından alkışlarla karşılanan Davutoğlu hükümet sıralarına oturmayı tercih etmedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan dikkat çeken hareket
Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan dikkat çeken hareket
GİRİŞ 17.05.2016 20:39 GÜNCELLEME 18.05.2016 10:21
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM'de dokunulmazlık teklifi görüşmeleri devam ederken Genel Kurul'a giriş yaptı. AK Partili milletvekilleri tarafından alkışlarla karşılanan Davutoğlu hükümet sıralarına oturmayı ise tercih etmedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dokunulmazlık teklifi görüşmeleri için TBMM Genel Kurulu’na geldi. Davutoğlu, AK Partili milletvekilleri tarafından ayakta alkışlanarak karşılandı.

Davutoğlu, hükümet sıralarında Başbakanlık koltuğu yerine AK Parti sırasının en önüne oturdu. Başbakan'ın buraya oturması üzerine bakanlar da milletvekili sıralarına geçmeye başladı. 

YORUMLAR 41
  • Akın 7 yıl önce Şikayet Et
    Davutoglu çok Muazzam bir Siyasetçiymiş.Bravo Bencillik yok,Hırs yok,Dava var. Ama Güç gidince MV lerin Ona karşi tavirlari da Hoş degil.Sn.Basbakan çok kirilmiş bu Resimden bile anlasiliyor.Güle güle Hocam. Siyaset Vefasizlarla dolu Sende bunu anlamis oldun.Alin Sizin olsun Makamlariniz dercesine.Ellerinden öpüyorum Hocam.
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    Hoca şahsına yakışanı yapıyor. eğer ki bu dava millet ve memleket davası ise bu tür nöbet değişimleri hem kişiyi hem de partiyi küçültmez büyütür. Yerli ve milli olmak budur. Kimse nefsine kapılıp benden başka kimse yok diyemez. Allah bu milleti, bedeni burada zihinleri başka yerde olan yöneticilerden korusun.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bence başbakan bahçeli olmalı .erdoğan en iyi onla anlaşır ne derse yapar
    Cevapla
  • İçim acıyor 7 yıl önce Şikayet Et
    Davanızın sahibi bir fani ise ve o fani gittikten sonra siz de gitmişseniz yazık etmişsiniz derim. Evet bizim, davamızı bugün şahsında vücuda getirdiğimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır, ama o da bir fanidir, aslolan bu davayı bizim omuzlarımızda taşımamızdır ve bir birlik olmamızdır... Aslolan ülkenin ana omurgasının birbirine çimento gibi tutunmasıdır...
    Cevapla
  • sme 7 yıl önce Şikayet Et
    Duruşları ve konuşmalarıyla düzgün insan modelleri ve türkiyeme yakışır insanlar Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin. Türkiyemi bölmeye çalışanları ise bu zihniyeti aşılayan düşmanlarımıza musallat etsin. (amin)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız