Bakan Çelik: O çukur ibret için kapatılmasın

Bakan Faruk Çelik, PKK'nın gerçekleştirdiği saldırıda masum vatandaşlara mezar olan çukurun ibret olarak kapatılmaması gerektiğini söyledi.

Bakan Çelik: O çukur ibret için kapatılmasın
Bakan Çelik: O çukur ibret için kapatılmasın
GİRİŞ 18.05.2016 14:59 GÜNCELLEME 18.05.2016 15:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mardin'de şehit düşen Jandarma onbaşı Sedat Sağır’ın ailesine taziye ziyaretine gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik , terör örgütü PKK’lıların 15 ton bomba yüklü kamyonla Diyarbakır’ın Dürümlü mezrasında gerçekleştirdiği saldırıya tepki gösterdi.

DİYARBAKIR OLAYI İBRETLİKTİR

PKK’lı teröristlerin 15 ton ağırlığındaki bombayı patlatması sonucu 16 masum insanın öldüğünü hatırlatan Çelik şunları söyledi:

"Diyarbakır’da 15 ton bombayla gerçekleştirilen saldırı tam bir ibretliktir. Bu bir ibretliktir, medya bunu gerektiği kadar gündeme getirmiyor ve bunu ele almıyor. Başka olayları nasıl abarttıklarını hepimiz biliyoruz. PKK’lılar orada 16 Kürt kardeşimizi, çocuğuyla, yaşlısıyla büyüğüyle 15 tonluk bombalarla şehit ettiler.

"O ÇUKUR KAPATILMASIN"

Terör örgütü ve destekçilerinin maskelerinin düştüğünü söyleyen Bakan Çelik, "O çukuru görüyorsunuz. O çukurun aslında kapatılmaması gerekiyor ve ibret olarak bu milletin gidip onu görmesi gerekiyor. Böyle bir vahşeti yapan örgütün milletin hakkıyla hukukuyla bir alakası yoktur. Bu milletin öteden beri zehir zemberek bir düşmanıdır. Tarihte destanlar yazmış bu millet yine bütün unsurlarıyla 80 milyon dayanışma içerisinde şu anda olduğumuz gibi onların üstesinden geleceğiz."dedi.

 

YORUMLAR 1
  • idris 7 yıl önce Şikayet Et
    hükümet değişiyor Başbakan değişiyor ey sayın bakanım Kürtler şimdimi aklınıza geldi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor