CHP'ye çok sert çıktı: Gizli oy, açık yalan!

Bakan Bozdağ, " CHP’lilerin ret oyu vermeleri, HDP ve CHP dayanışmasını deşifre etmiştir. CHP’nin tutumu özeti gizli oy, açık yalan" dedi.

GİRİŞ 18.05.2016 16:19 GÜNCELLEME 18.05.2016 17:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden Meclis’te gerçekleştirilen dokunulmazlık görüşmelerinde CHP’nin tavrını eleştirdi. CNN Türk Tarafsız Bölge programında Kılıçdaroğlu’nun AK Parti’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için teklife ’kabul’ oyu verecekleri yönündeki açıklamasına değinen Bozdağ, "Teklifin Anayasa Komisyonu Raporu’na HDP muhalefet şerhi yazdı ama CHP ’muhalefet şerhi’ değil ’ek görüş’ yazdı ve teklife kabul oyu verdi. Bu açık beyanların ve komisyondaki ’evet’in tam tersi CHP’lilerin TBMM Genel Kurulu’nda ’ret’ oyu kullanması siyasi ikiyüzlülüktür." dedi.

CHP-HDP DAYANIŞMASI DEŞİFRE OLDU

TBMM Genel Kurulu’nda dokunulmazlıkların kaldırılmaması için CHP’lilerin ’ret’ oyu vermelerinin HDP ve CHP dayanışmasını deşifre ettiğini belirten Bozdağ, "CHP, milleti aldatıyor ve milletin gözünün içine bakarak yalan söylüyor. Sözünün eri olmayan, sözü ile oyu aynı olmayan ahlaktan söz edemez. CHP’nin tutumunun özeti gizli oy, açık yalan" dedi.

YORUMLAR 5
  • öm of 7 yıl önce Şikayet Et
    resmen chp ve hdp birleşti chp ye oy verenlere hayırlı olsun artık chpli akrabam bile olsa yanıma gelmesin
    Cevapla
  • herif 7 yıl önce Şikayet Et
    bunun basit yolu var. oylama kabininden cikan vekil ret oy kagidini eliyle kameraya gostersin kim icerde ret kabul veya ret vermis belli olur. chp nin bunun karsisinda soyleyecek yalani ortaya cikar.
    Cevapla
  • Hayri Durmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Münafığın alameti üçtür: Konuşunca yalan söyler, sözünde durmaz ve emanete hıyanet eder. Kendi seçmeninin emanetine de hıyanet ettiği düşünülürse 3 kriteri yerine getirip münafık olanlar var CHP'de. Diğer bazıları zaten din düşmanı, onları böyle sınıflandırmamak lazım.
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ikisininde belasını versin. Verdide
    Cevapla
  • KÜRT OĞLU 7 yıl önce Şikayet Et
    Terörist, teröristin yanında yer alır. KK, CHP'yi terör destekçileriyle doldurdu. Artık CHP, DHKP/C, PKK, TİKKO, MLKP gibi terör örgütlerinin partisi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi