Binali Yıldırım Diyarbakır'da

AK Parti Genel Başkan adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Diyarbakır'a geldi.

GİRİŞ 19.05.2016 16:12 GÜNCELLEME 19.05.2016 17:26
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Partisinin 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongresi için genel başkanlığa aday gösterildiği toplantının ardından Diyarbakır'a hareket eden Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, havalimanında Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve öteki ilgililer karşıladı.


TANIŞIK KÖYÜNE ZİYARET

Binali Yıldırım, teröristlerin bomba yüklü kamyonu patlatması sonucu 16 kişinin hayatını kaybettiği Tanışık köyünü ziyaret etti. Taziye çadırını ziyaret eden Yıldırım, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.



Yıldırım, şunları kaydetti:

"Terör örgtünün acımasız yüzü 16 kardeşimizi bir patlayıcı yüklü kamyonla şehit etti. Çok daha vahşi bir felaket için sinsi plan yapan kalleş terör örgütünü engellemek içni onların önüne çıkan ve hayatlarını bu yolda feda eden bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Onlar bu ülke için şehit oldular. Biz öyle inanıyoruz.

NE LAZIMSA YAPILACAK

Bugün bize tevdi edilen bir görevin hemen arkasından buraya geldik. Bunun anlamı şudur, bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Ankara'da söyledim, burada da ifade ediyorum... Milletimiz rahat olsun, emin olsun bu terör belası Türkiye'nin gündeminden çıkacak. Bunun için gereken ne lazımsa eksiksiz yerine getireceğiz.

Bir kez daha bu menfur olayda hayatını kaybeden Tanışık köyünün çok değerli sakinlerine Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Gidenleri geri getiremeyiz ama şunu herkes bilmelidir ki, gereken neyse her şey yapılacak"

YORUMLAR 19
  • temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Az konusan cok iyi planlayan pratik cozen baskan olacak insallah
    Cevapla
  • mısafır 7 yıl önce Şikayet Et
    bınalı yıldırımda en az ahmethoca kadar sevımlı ve sempatık bır kısılıktır vatanımıza hayırlı ve ugurlu olsun
    Cevapla
  • Beyaz Kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    başbakanımız hoş geldiniz...
    Cevapla
  • Yalçın 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin...Herkes böyle terör karşısında dimdik durmalı, izin vermemeli teröre.... Yeni başbakanımız dan da takdir edilecek davranış. Hayırlısı olsun.
    Cevapla
  • Tuğrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Başbakanımız en az sayın Ahmet Davutoğlu kadar değerli ve kabiliyetli. Bu yüzden sonuna kadar arkasındayız. Biraz daha radikal bir kişilik. Böyle radikal insanlar lazım bize. Binali Beyi seviyoruz. Reis seçmişse bizim için bitmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır