Görevi devraldı, AB'yi eleştirdi!

AK Parti Sözcüsü olarak görev yapan Adana Milletvekili Ömer Çelik, Avrupa Birliği Bakanlığı görevini Volkan Bozkır’dan devraldı.

Görevi devraldı, AB'yi eleştirdi!
Görevi devraldı, AB'yi eleştirdi!
GİRİŞ 25.05.2016 14:06 GÜNCELLEME 25.05.2016 14:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Volkan Bozkır, AB Bakanlığı görevini Ömer Çelik’e devretti. AB Bakanı Ömer Çelik Bozkır’ın son derece önemli işlere imza attığını ve elini attığı her kurumu daha ileriye taşıdığını anlatarak, şöyle konuştu:

AB ÇİFTE STANDARDA SON VERMELİ

"Kıymetli isimden bu görevi devralmak benim için mutluluk. Ak Parti iktidarları döneminde AB’ye tam üyelik perspektifi bir devlet politikası haline gelmiştir. Ama son günlerdeki aktüel tartışmalarda olduğu gibi bir barış projesi olan AB’nin Türkiye’nin iç barışını tehdit eden, Türkiye’nin meşru haklarının savunulması anlamına gelen terörle mücadele konusunda Türkiye’ye dönük çifte standartlarda bulunmamasını istiyoruz. Kuşkusuz bu eşit bir ilişkidir. Türkiye için AB perspektifi çok önemlidir ama yegane seçenek değildir. Biz bu ilişkinin Sayın Bakanımızın döneminde olduğu gibi standartlarının yükselerek, devlet politikasının gereklerini yerine getirmeye çalışacağız."

YORUMLAR 2
  • Yilmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    bu hükümet kadrosu cok güzel oldu, basarilar dilerim
    Cevapla
  • arslan 7 yıl önce Şikayet Et
    evet yegane seçenek hiç değil.biz ab yi istemiyoruz.referandum olursa ab için oyumuz hayır olacak.biz 2023-2053 hedeflerine odaklanalım.onlar bize yalvar yakar olacak zaten.ŞARTLARI NI BİZİM BELİRLEYEĞİMİZ bir üyelik olacaksa olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri