Nabi Avcı'dan veda SMS'i

Nabi Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı'na veda ederken öğretmenleri de unutmadı. Avcı öğretmenlerin cep telefonuna veda mesajı gönderdi.

Nabi Avcı'dan veda SMS'i
Nabi Avcı'dan veda SMS'i
GİRİŞ 25.05.2016 16:47 GÜNCELLEME 25.05.2016 16:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki görevinden dün itibariyle ayrılan Nabi Avcı görevini yeni Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a devretti. 65'inci hükümette Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapacak olan Avcı, veda ederken öğretmenleri de unutmadı. Öğretmenlerin telefonuna veda mesajı gönderen Bakan Avcı 'Bakanlar unutulur, öğretmenler unutulmaz' cümlesiyle mesajına başladı. Avcı, veda etmeden önce eğitimcilerin gönlünü bir kere daha fethetti.

İşte öğretmenlere gönderilen o mesaj:

YORUMLAR 7
  • halil 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Nabi Avcı en azından öğretmenin yanındaydı.Umarım bundan sonra gelenler de benzer bir görüntü çizer. Öğretmeni şevkle çalışma noktasında Nabi Avcı gibi pozitif etkiler.Bir öğretmen olarak katkılarınızdan dolayı deruni teşekkürler Nabi Avcı
    Cevapla
  • koca sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    gönlü güzel insan konu memleket ise gerisi teferuattır ögrencilerin gönlünde taht kurdunuz yeni görevinizde başarılar
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlığı boş ver, Nabi Avcı adam olduğunu bir daha gösterdi. Ama şems ve kamerin de dediği gibi gemici adam MEB Bakanlığında gemicilik liselerinin sayısını mı arttıracak. Yoksa nasıl olsa ikisinin de başında milli yazıyor, ha savunma ha eğitim diye mi bu tayin yapılmış. bilen biri varsa söylesin.
    Cevapla
  • adil 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan çok muhterem, değerli, mütevazi, sempatik ve çok çok çok tatlı bir insan. Yeni görevinde kendilerine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • şems ve kamer 7 yıl önce Şikayet Et
    yeni bakanın işin ehli olduğu konusunda şüpem var.meb gibi bir bakanlık daha iyakatli birine verilebilirdi.kur an işi ehline verin diyor..çünkü öğretmenler ö dinçer den ,çubukçudan işi bilmeyenlerden çok çekti..hala onların zararını ödüyoruz.çok yanlış yapıldı önceleri..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu