Nazlıaka'ya 'kaçak su'dan ceza!

Ankara Bağımsız Milletvekili Nazlıaka, ikamet ettiği sitede kaçak su kullandığı gerekçesiyle 3 bin 32 lira para cezasına çarptırıldı.

Nazlıaka'ya 'kaçak su'dan ceza!
Nazlıaka'ya 'kaçak su'dan ceza!
GİRİŞ 26.05.2016 11:57 GÜNCELLEME 26.05.2016 11:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya, ikamet ettiği sitede kaçak su kullandığı ve usulsüz atık su deşarjı yaptığı gerekçesiyle hakkında açılan davada, 3 bin 32 lira para cezası verildi.

YENİ RAPOR TALEBİNİ REDDETTİ

Hakim Bülent Katar, bilirkişi raporunun mahkemeye sunulduğunu bildirdi. Taraf avukatları, yeni bir bilirkişi raporu alınması talebinde bulundu. Hakim Katar, raporun olaya uygun, gerekçeli ve hüküm kurmaya elverişli bulunduğundan yeni bir rapor alınması talebini reddetti. Katar, yargılamanın bittiğini bildirerek, davayı kısmen kabul ettiğini belirtti.

YÜZDE 20 İNKAR TAZMİNATI

Mahkeme, Nazlıaka'nın ASKİ'ye 3 bin 32 lira su borcu ödemesine karar verdi. Ayrıca mahkeme tarafından, Nazlıaka hakkında haksız itirazı sebebiyle yüzde 20 oranında icra inkar tazminatına da hükmetti.

YORUMLAR 5
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    düşün bunlar iktıdar oldugunu devlet 1 ayda batar avrupaya ımfye dilenci oluruz chpe demek çamur demek chpe demek karalık demek chpe demek batalık demektir chpe demek yalan dolan demektir chpe demek yolsuzluk yoksuluk demektir chpe demek islama düşman demektir chpe demek tek tip dinsiz adam demektir chpe demek milletine hakaret demektir chpe demek rakı şarap demektir chpe demek ne kadar vatan haini varsa onların ortagı demektir chpe demek terörün yandaşı demektir
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    normal vatandaş olsa daha vahim ceza çıkardı ama vekile anca bu kadar oluyor
    Cevapla
  • afyonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    bu chp de utanma olsa şimdiye ölmesi gerekliydi .vekili mahkeme kararıyla su kaçıran parti japonya da olsa HARAKİRİ yapardı . gerçi chp de öyle yiğit pek çıkmaz . hikmet uluğbay neden .................................
    Cevapla
  • cihangir 7 yıl önce Şikayet Et
    chp'den atıldı bence melih bunu belediyede işe alsın! kaçak su ile mücadele etsin!
    Cevapla
  • osmanlı torunu 23 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte çağdaş bir chp li.Bunlar ülkenin başına gelse ülke kesinlikle talan olur.Ne Allah korkusu var ne de vicdan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?