CHP'li belediyeden vatandaşa 'Ramazan' hakareti

Merzifon'da CHP'li belediye terörü bahane göstererek Ramazan ayı etkinliklerini iptal etti. Tepkilere ise hakaretle karşılık verildi.

CHP'li belediyeden vatandaşa 'Ramazan' hakareti
CHP'li belediyeden vatandaşa 'Ramazan' hakareti
GİRİŞ 26.05.2016 19:21 GÜNCELLEME 26.05.2016 19:26
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun küfür ve hakaret dili, partisine mensup belediye yöneticilerine de yansıdı. Amasya'nın Merzifon ilçesinde belediye, Ramazan ayı etkinliklerini iptal etti. Gerekçe olarak da yaşanan terör olaylarını gösterdi.

Merzifonlu vatandaşlar sosyal medya üzerinden belediyeye Ramazan ayı etkinliklerinin neden iptal edildiğini sordu. Belediye yetkilileri cevap vermek yerine, CHP'nin küfür ve hakaret dili devreye girdi. CHP'li Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı'nın yardımcısı Mustafa Atak, sosyal medya hesabından vatandaşlara, en hafifinden "beyinsiz" olmak hakaretini savurdu.

"VATANDAŞA ÇOK AĞIR HAKARETLER"

"Çok özür dilerim kimse kusura bakmasın ağzımı bozuyorum Merzifon Belediyesi olarak bu yıl Ramazan ayındaki cadde kapatmama ve program yapmama kararına sosyal medyada niye diye soranlar 19 Mayıs'ı kutladınız ama diyenler sap ile samanı ayıramayanlar art niyetliler anladınız mı şimdi kaz kafalı beyinsizler, şerefsizler adi p.zevenkler "

CHP'li Atak, kısa bir süre sonra hakaret dolu paylaşımlarını sildi. Ancak bu sefer de vatandaşlara "örümcek kafalı" hakaretinde bulundu.

YORUMLAR 19
  • Sefa 7 yıl önce Şikayet Et
    Chp yakisan bu zaten
    Cevapla
  • kaya 7 yıl önce Şikayet Et
    tam anlamıyla Cahil Halk Partisi.
    Cevapla
  • garib 7 yıl önce Şikayet Et
    oy verirken düşünselerdi. ne bekliyorlardı chp den.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    adamda suç yok. onu seçenler de suç.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaşlar bu chp zihniyeti 100 yildir ay kafa adamlarin dine karşı raharzliklari var yehudi zihniyeti normaldir oy veren düşünsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim