Bahçeli kurultay için son sözünü söyledi

MHP grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, olağanüstü kurultay için 10 Temmuz dışında hiç bir tarih tanımadıklarını söyledi.

Bahçeli kurultay için son sözünü söyledi
Bahçeli kurultay için son sözünü söyledi
GİRİŞ 31.05.2016 12:27 GÜNCELLEME 31.05.2016 17:01
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

TBMM’de partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, MHP'de yaşanan kurultay karmaşaşı ile ilgili son noktayı koydu. "10 Temmuz'daki Olağanüstü Büyük Kurultayda hem tüzüğümüzü değiştirecek hem de seçim yapacağız. Bunun dışında hiçbir kurultay tarihini tanımıyoruz" dedi. 

PARALELLER ÇAMUR ATIYOR

Kurultay konusunda gelen eleştirileri de değerlendiren Bahçeli, "Kurultay'ın önüne geçilmesi durumunda Başkanlık sistemine evet dermişiz. İçimizde ne kadar paralel ve kiralanmış köşe yazarı ve çevre varsa bize çamur atmaktadır. Sağ olsunlar bizim günahlarımızı almaktalar.Yalnızca oturacağımız koltuklar için ülkülerimizi terk edeceğimizi iddia edenler bastıkları yerde ot bitmeyen bereketsizlerdir." dedi.

MAHKEME SORUSUNA İLGİNÇ CEVAP

Grup toplantısı çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bahçeli, kurultaya ilişkin “Yeni bir mahkeme yolu mu görünüyor?” sorusu üzerine, “Onu da siz takdir edin. Çünkü hakkımızda çok şeyler yazıyorsunuz” dedi.

Bahçeli, 19 Haziran’da kurultaya gidecekler hakkında disiplin işlemi yapılıp yapılmayacağı sorusunu ise  yanıtsız bıraktı.

YORUMLAR 25
  • Kayseri 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya bi git ya. Allah kuran kitap aşkına git. Gururun varsa git. Yeter artık git. Git ne olur git. Ayak direme kimse istemiyor seni git. Koltuğunu da al git. Paralel safsatasını Akp de oyna git. Yeter ki git. İktidara yürüyeceğiz bi git. Ama git yani. Kurultaya bırakma git.
    Cevapla
  • Karayel 7 yıl önce Şikayet Et
    vallahide billahi de seni kimse istemiyor gitte MHP iktidara yürüsün birakta MHP bir şahlansın yargı 19 haziran diyor sen 10 temmuz diyorsun 19 haziranda yapılsa neolur sende aday ol 10 oy alamazsın sende biliyorsun
    Cevapla
  • Kozanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Koltuk kapmaca oyununda bahçeli oyunbozanlık yapıyor:)
    Cevapla
  • MMOM 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman,günde içinden 3.000 Maun Suresini oku, ruh huzuru bul.
    Cevapla
  • Rizelii 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeş her yere bişe yazıyon onemlı olan ıhlaslı bır sekılde mümin yaşasın okumasına gerek yok Ellah c c onun işinigörür..
    Cevapla
  • şems ve kamer 7 yıl önce Şikayet Et
    mhp de kurultay yetkisi kayyım da yani çağrı heyetindedir
    Cevapla
  • levent... 7 yıl önce Şikayet Et
    ülkücüler der ki: kimse mhp yi bölemez, ülkümüz kimsenin güdüsüne girmez. bahçeli koltuğunu verecek ama normal kongrede...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu