CHP'den flaş karar: Kendimiz koruyacağız!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bundan sonra CHP'liler tarafından korunacağını açıkladı.

CHP'den flaş karar: Kendimiz koruyacağız!
CHP'den flaş karar: Kendimiz koruyacağız!
GİRİŞ 10.06.2016 17:18 GÜNCELLEME 10.06.2016 17:18
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Gök, Meclis’teki makamında, İstanbul Fatih’teki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne tabanca mermisi bırakılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Söz konusu olayın provokasyon olduğunu savunan Gök, " Nasıl oluyor da onlarca korumanın, emniyet gücünün içerisinden çıkılıp genel başkanının üzerine bir mermi atılıyor." dedi.

"KENDİMİZ KORUYACAĞIZ"

Bundan sonra provokasyonlara izin vermemek için kendi önlemlerini kendilerinin alacağını belirten CHP’li Gök, şöyle konuştu:

"CHP’liler bundan sonra kendi kendilerini koruyacaklardır.CHP bundan sonra genel başkanın, parti yöneticilerinin gittiği her yerde çok yoğun bir kalabalıkla giderek, orada bu provokasyonları önleyecek tedbirleri kendisi alacak. Bu provokasyonlara karışanları bizzat yakalayarak, emniyete kendimiz teslim edeceğiz. Bunlara eylem yapmaları için fırsat tanımalarına olanak sağlamayacağız. Gençlik Kollarımız olmak üzere bütün parti örgütümüz bundan sonra genel başkanımız etrafında kenetlenecektir."

YORUMLAR 57
  • Emin Sert 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne bu yine militan damarınız tuttu
    Cevapla
  • zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    Korursunuz,siz pkk yi arkaniza aliin koruyun
    Cevapla
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    bunun adına kendin çal,kendin oyna denir !
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    doğuda biz barajı geçiyoruz siz hdp ye oy verin diyen oturumun ortasında cizrede katliam var diye meclisi ayağa kaldıran pkk lı sen önce kendini evlerini yok ettirdiğinin doğu halkından koru
    Cevapla
  • külyutmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    merdivene bile binmesinin bilmeyen zavallılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi