Şamil Tayyar uyardı: İşte paralelin son oyunu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, paralel yapı mensuplarının aklanmak için diğer cemaat, dini gruplara sızmaya başladığını söyledi.

Şamil Tayyar uyardı: İşte paralelin son oyunu
Şamil Tayyar uyardı: İşte paralelin son oyunu
GİRİŞ 15.06.2016 16:18 GÜNCELLEME 15.06.2016 16:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, özel bir televizyon kanalında katıldığı programda, ’paralel yapı’ mensupları hakkında yeni bir iddiada bulundu.

DİĞER CEMAAT VE DİNİ GRUPLARA SIZIYORLAR

Tayyar, “Paralel yapı ile mücadelede dikkat edilmesi gereken çok önemli bir şey. Şu anda Fethullah Gülen’in kendi mensuplarına verdiği bir talimat var. Gerekiyorsa bana küfredin, bana hakaret edin, bana kızın, kendinizi gizleyin varlığınızı sürdürün. Bu Süleymancı, Menzilci, Okuyucu, Yazıcı, İsmail Ağa gibi aklınıza gelen ne kadar dini akım, tarikat ve grup varsa içerisine sızmaya başladı. Ayrıca MÜSİAD gibi meslek gruplarına sızmaya başladılar. Dünün en hızlı, MÜSİAD gibi yerlerde baya etkili görevlere gelmeye başladılar.

BURADAN UYARIYORUM...

Ben buradan MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarını buradan uyarıyorum. Size il binası, merkez binası, bilmem ne yurdu yapacak diye sakın içinizde bu insanları barındırmayın. Birkaç yerde var böyle. Bana kim diye soracak olursanız, arayın ben söylerim size. Bunların meşrulaşması, legalleşmesi gerekiyor. Bunlar tıpkı kara para aklama operasyonu gibi bir siyasi aklanma derdi içerisindeler. Hızlı bir şekilde bu yapılara nüfuz ediyorlar. Bu mesele devletin üzerinde daha hassasiyetle durması gereken mesele. Bu konuda çok ciddi açıklar olduğunu görüyorum” diye konuştu.

YORUMLAR 10
  • Öteki 7 yıl önce Şikayet Et
    Biri isimli kişiye cevap: sapla samanı karıştırmayalım lütfen.
    Cevapla
  • Vatan_Millet_Sakarya 7 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle üniversitelerde koltuk sevdalısı rektörler üzerin bu oyun çok iyi oynanıyor. Etrafınızda S cemaati, M Tarikatı, İ cemaatinden olanların sayısı birden artmış. Bu nasıl oluyor diye merak edenlere Tayyar'ın yaklaşımı cevap olabilir...
    Cevapla
  • Biri 7 yıl önce Şikayet Et
    Diğer cemaatlerin sanki farkı varmış gibi. Hepsi birbirinin aynısı.
    Cevapla
  • ekrem han 7 yıl önce Şikayet Et
    şuurlarına tüküreyim destekleyenlerin...
    Cevapla
  • öm of 7 yıl önce Şikayet Et
    bu paralelin allah cezasını versin mubarek ramazanda bize günah yaşatıyorlar destekleyenide bitmiyor şuursuzlaşmış bunlar
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    bedduaya beddua ile karşılık vermemek gerekir. o zaman ne farkın kalıyor ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü