Erdoğan ile Gül yan yana oturdu

Abdullah Gül, İBB'nin Yenikapı'da düzenlediği iftara katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Abdullah Gül yan yana oturdu.

Erdoğan ile Gül yan yana oturdu
Erdoğan ile Gül yan yana oturdu
GİRİŞ 18.06.2016 23:39 GÜNCELLEME 18.06.2016 23:43

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Gösteri ve Miting Alanı'nda düzenlenen iftar programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile katıldı.

ERDOĞAN İLE GÜL YAN YANA OTURDU

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, eski Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile sanat dünyasından Orhan Gencebay, Muazzez Ersoy, Hakan Peker, Emel Sayın, Yonca Evcimik'in de aralarında bulunduğu 3 bin 200 davetli de programda yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Gül yan yana oturdu. 

MEMLEKETİMİZİN GELECEĞİ İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAKTIR

Abdullah Gül, Yenikapı Sahili'nde düzenlenen il protokolünün yer aldığı iftardaki konuşmasında, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

"İnanıyorum ki burada gösterdiğimiz bu beraberlik, bu kardeşlik sürecektir." diyen Gül, ramazanın dostluğun, kardeşliğin pekiştiği, toleransın arttığı, gösterildiği ay olduğunu söyledi.

Türkiye'nin çevresinde savaşların ve üzücü olayların yaşandığına dikkati Çeken Gül, "İnanıyorum ki ramazanın ve bu güzel günlerin, burada yapılan duaların hürmetine, bu zorlukların hepsinin üstesinden gelinecektir. Memleketimizin geleceği inşallah daha iyi olacaktır. Bu vesileyle vatan için, millet için hayatını veren bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların aileleri, çocukları hepimizin baş tacıdır. Onların bugünlerde, hiçbir zaman unutulmamasının özellikle altını çiziyorum." diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı