AK Parti'den bildiri tepkisi

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz, bazı gazeteci, akademisyen ve sanatçıların da imzaladığı bildiriye tepki gösterdi.

AK Parti'den bildiri tepkisi
AK Parti'den bildiri tepkisi
GİRİŞ 22.06.2016 13:17 GÜNCELLEME 22.06.2016 13:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İlknur İnceöz, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, "aydın" denildiği zaman, ülkesinin menfaati için çalışan, geleceği planlayan, ileri görüşlü, kendi aydınlanmış ve çevresindekileri de aydınlatan bireylerin akla geldiğini belirtti. İnceöz, "Türkiye'de ise durum böyle değil. Türkiye'de her dönemde; sanatçı, akademisyen, gazeteci kimliği altında kendisine aydın diyen 'sözde aydınların' karanlık günlerin özlemi ile milletin tercihlerini aşağıladığına, milletin oyu ile kendi oylarını bir görmediklerine; en kötüsü de söz konusu terör belası olduğunda devletin tam karşısında durduklarına şahit oluyoruz." ifadesini kullandı.

İnceöz, şunları kaydetti:

"Basın özgürlüğü kılıfıyla, eli kanlı terör örgütü PKK'nın yayın organına genel yayın yönetmenliği yapmak için sıraya giren bu güruhun; devletin terörle mücadelesini, Hükümetin bu konudaki kararlılığını akamete uğratmasını kimse beklemesin. PKK başta olmak üzere terör örgütlerini aklama yarışına giren, Türkiye'nin geleceğini çalmak isteyen, demokrasiye, sandığa ve milletin oyuna itibar etmeyen bu şahıslara biz de itibar etmiyoruz."

YORUMLAR 5
  • Öz vatanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar mı aydın. Bunlar olsa olsa gündüzün aydınlığında yolunu kaybetmiş, el feneri ile yol arayanlar olur. Tarihimizde hep böyle içimizden yıkmaya çalışanlar olmuştur. Bunların temeli de ingiliz ve fransızlar tarafından 1850 - 60 lı yıllarda atılmıştı. Biz yine mücadeleye devam edecez. İNŞAALLAH galip olan yine biz olacağız. Onlar ise yaptıkları uşşakla kalacaklar.
    Cevapla
  • hadde 7 yıl önce Şikayet Et
    devletten avantalarını da kesmiyorsunuz ki. ben olsam hadlerini daha etkili bildirirdim. hükümet çok toleraslı. aydın müsveddelerinden bıktık usandık artık.
    Cevapla
  • bahattin 7 yıl önce Şikayet Et
    hainlerin aydını yok mu ( satılık aydınlar)
    Cevapla
  • KARAPAPAK 7 yıl önce Şikayet Et
    helal osun ilknur hanım bizde sizin yanınızdayız
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ben aydın göremiyorum hangi aydın bunlar. bunların kutularından haberleri yok. hain bunlar. topunun Allah belasını versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı