Çilem Doğan'ın avukatından Yüksekdağ açıklaması

Çilem Doğan ve avukatı, Figen Yüksekdağ'ın müvekkilini bilgisi dışında ziyaret ettiğini açıkladı.

Çilem Doğan'ın avukatından Yüksekdağ açıklaması
Çilem Doğan'ın avukatından Yüksekdağ açıklaması
GİRİŞ 23.06.2016 18:54 GÜNCELLEME 23.06.2016 19:07
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

Eşini öldürmekten 15 yıl hapis cezasına mahkum edildikten sonra 50 bin lira kefaletle tahliye edilen Çilem Doğan'ın avukatı İsa Ayanoğlu, HDP'li Figen Yüksekdağ'ın Çilem Doğan'ı ziyareti ile ilgili açıklama yaptı. Ayanoğlu, "Müvekkilimin ve ailesinin hiçbir şekilde hiçbir siyasi partiyle bağı yok" dedi.

Avukat Ayanoğlu, Doğan'ın ile düzenlediği basın toplantısında, tahliye kararının çeşitli çevrelerde sevinçle karşılandığını ancak tasvip edilmeyen olayların da yaşandığını söyledi.

YÜKSEKDAĞ BUNU SİYASİ RANTA DÖNÜŞTÜRDÜ! ZİYARET BİLGİMİZ DIŞINDA GERÇEKLEŞTİ

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın, dün Çilem Doğan''un bilgisi dışında kendisini evinde ziyaret ettiğini belirten Ayanoğlu, şöyle konuştu:"Fakat bu, geçmiş olsun dileklerini aşıp siyasi rant sağlama amacına dönüştü. Müvekkilimin ve ailesinin hiçbir şekilde hiçbir siyasi partiyle bağı yok. Kendisinin ve ailesinin, HDP gibi terörle bağını kesmemiş parti ile herhangi bir ilgisi bulunamaz. Kamuoyuna, Çilem'e ve aileye HDP Eş Genel Başkanı sahip çıkıyormuş gibi lanse edildi. Bunu doğru bulmuyoruz. Davamızın siyasi bir amaç uğruna kullanılmasına ve lekelenmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu bir ceza davasıdır, hukuk çerçevesinde kalmalıdır. HDP'lilerin de davranışlarını bu anlamda doğru bulmuyorum. Siyasi şova çevirmeleri kabul edilebilir değil."

Ayanoğlu, müvekkilinin ailesinin, öldürdüğü kocasının yakınları tarafından tehdit edildiğini öne sürerek, Doğan için koruma talebinde bulunacaklarını da kaydetti.

ÇİLEM DOĞAN: YÜKSEKDAĞ'IN BU YAPTIĞI HOŞUMUZA GİTMEDİ

Çilem Doğan da Yüksekdağ'ın, ziyaretine geleceğinden haberi olmadığını ifade ederek, "Benim ve ailemin siyasetle ilgisi yok. Bunun bu şekilde sırf magazin köşesi olarak kullanılması beni çok huzursuz etti. Özgürlüğümü yaşayayım derken kamuoyundan böyle tepki almam hiç hoş değil. Haberimiz olmadan gelmişler. Beni siyasi amaçla kullanmaları hoşumuza gitmedi" diye konuştu.

YORUMLAR 174
  • Cesur 7 yıl önce Şikayet Et
    Çilem dürüst biri değil,Önce Allah sizi başımızdan eksik etmesin dedi,Tepki alınca çark edip habersiz geldi diyor.
    Cevapla
  • ANADOLU 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel ülkemde TÜRKİYEM'de yaşayan malesef yaşan zararlılar
    Cevapla
  • yok ya 7 yıl önce Şikayet Et
    bende inandım. allah seni başımızdan eksik etmesin diyen sen miydin değilmiydin. tepkiler gelince hemen açıklama yapmaya başladınız. azcık dürüst olun be.
    Cevapla
  • alp 7 yıl önce Şikayet Et
    haberin yoksa böye bir poz vermeseydin suratın asık olsaydı yada eve almasaydın hiç inandırıcı değilsin masum değilsin bence
    Cevapla
  • bir vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    resimlerde hicde memnun degilmisler gibi durmuyorlar...sanki ne iyi ettinizde geldiniz der gibiler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı