Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar daha iyi günleri!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kanaat önderlerini​ ağırladığı iftar programında konuşan Erdoğan HDP'li belediyelere tepki gösterdi.

GİRİŞ 23.06.2016 22:54 GÜNCELLEME 24.06.2016 00:00
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da kanaat önderleriyle iftar programına katıldı. Erdoğan, teröre karşı mücadeleden taviz verilmeyeceğini vurguladı.

HDP'li belediyelerin halkın kaynaklarını teröristlere aktardığını ifade eden Erdoğan, "bunlar daha iyi günleri, hesap verecekler" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

Bir süredir terör örgütü de güdümündeki parti de, bölgedeki hadiseleri uluslararası platformlara taşıyabilmek için uğraşıyorlar. Cizre ile ilgili bir kitapçık hazırlamışlar, utanmadan devletin yakıp yıktığını öne sürüyorlar. Bölücü terör örgütü suç üstü yakalanmıştır. Vatandaşlarımıza zulmederken, evlerini yıkarken, çocuklarını zorla ellerinden alırken devletin müdahalesiyle karşılaşmıştır. 

Ama bunlar ne yapıyor? Akıl almaz bir yüzsüzlükle kendi yedikleri haltları devlete mal ederek üste çıkmaya çalışıyorlar. Milleti de, dünyayı da kandırabileceğinizi mi sanıyorsunuz? O günler geride kaldı.

BUNLAR DAHA İYİ GÜNLERİ

Ellerine geçen parayı 'Ben dağa nasıl ulaştırırım, Kandil'e nasıl ulaştırırım?' bunun gayreti içerisindeler ama bugünler onların iyi günleri, onu söyleyeyim. Bunların bedelini ödeyecekler ve devlet bütün bunların arkasını hassas bir şekilde takip ederek, bunlara gerekli olan bu bedeli ödetecektir. Çünkü tüyü bitmemiş yetimin hakkını, sen terör örgütlerine çeşitli hilelerle gönderemezsin.

Elinde silahı olan karşısında güvenlik güçlerimizi bulacak, bunu böyle bilsinler. Silahıyla can alanın arkasında duran siyasetçi, karşısında idari birimlerimizi, savcılarımızı, hakimlerimizi bulacak. Hiçbir yalan gerçeğin ışığından kaçırılmayacak.

YORUMLAR 43
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    kulliye ne demek yaw , eskiden adi cumhurbaskanligi sarayi degilmiydi.
    Cevapla
  • kürt yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    allah yardımcın olsun.temiz insan.
    Cevapla
  • kayseri-38 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekleniyor.yapın bir an önce hesabı sorulsun.madem her şey acık ortada bir bir hesap versinler.hemde asılsınlar
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    HDP nin beldeler ve belediye eş başkanlarına ölüm.
    Cevapla
  • vıld wolf 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk nın ele başlarının yerini söyleyene ödül koysun devlet gidip bunları alalım aponun yanına koyalım yılanın başını ezmeden olmez booşuna kuyruğuyla uğraşmıyalım....ihbar edene odul para araba ev vallahi birbirlerini satarlar
    Cevapla
  • RTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kardeşim dünyadan bi haber yaşıyorsun bu zaten şuan var araştır bulursun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?