MHP'de flaş çağrı

Eski MHP İzmir Müsavat Dervişoğlu, seçimli olağanüstü kurultay yapabilmek için farklı iki yol önerdi

MHP'de flaş çağrı
MHP'de flaş çağrı
GİRİŞ 27.06.2016 15:07 GÜNCELLEME 27.06.2016 15:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çağrı Heyeti'nin topladığı 19 Haziran'daki kongrede, olağanüstü kongreyi toplamak için yetki verilen heyetin başkanı, eski MHP İzmir Müsavat Dervişoğlu, seçimli olağanüstü kurultay yapabilmek için farklı iki yol önerdi.

İSTİFA EDİN

Dervişoğlu, "MHP Genel Merkezi seçimli olağanüstü kurultay talebinde samimi ise kendileri tarafından Cemal Enginyurt'a açtırılan davanın geri çekilmesini sağlayarak seçimli kurultayın önünü açabilir. Bunu yapmazlarsa, genel başkan ve yetkili kurulların seçimini mümkün kılan bir kurultay gerçekleşebilmesi için genel başkanın ve yetkili kurulların istifasıyla bunu mümkün kılabilirler. Milliyetçi Ülkücü iradeye güveniyor, inanıyor ve saygı gösteriyorlarsa bu samimiyet sınavından kaçmasınlar. Tüm demokratik yolları denedik. Bize bu kurultayın gerçekleştirilebilmesi için hukuki mücadeleden başka yol bırakmayanlar artık doğru bir karar vermek durumundadırlar. Partimizin mahkeme kapılarında zaman kaybeden bir siyasi kurum olarak anılmasının önüne geçmek başta genel başkan olmak üzere MHP'nin yetkili organlarının temel görevidir" dedi.

"HESAP SORMAZSAK... "

MHP'li Dervişoğlu Facebook sayfasından "Adamın biri Ankara 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesine giderek, zatınızdan alacağı olduğundan bahisle evinizin haczedilmesini istese; hakim bey de çek, senet, makbuz ya da sözleşme olup olmadığını sormadan evinize bir icra memurunu gönderip eşyalarınızı kaldırıp götürse kendinizi soyguna uğramış gibi hissetmez misiniz? İşte, MHP delegelerinin alınteri ve emekleriyle gerçekleştirilen meşru ve hukuki kurultayımız tıpkı böyle bir yöntemle sonuçlarıyla birlikte gasp edilmiştir. Bu maskeli soygunculardan hesap sormazsak aldığımız nefes bize haram olsun" notunu da paylaştı.

YORUMLAR 4
  • mevhibe inal 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin, ve bölgemizin bu karmakarışık döneminde sırası mıydı bölünmenin? Davranış zamansız, saygısız, ülkücü harekete ve ülkeye zararlı...aynı Gezi gibi.
    Cevapla
  • Sandor 7 yıl önce Şikayet Et
    Sabih Kanadoğlunun itirazını hatırlayın. Bugün de bu mahkeme kararları yeni bir gücün ortaya çıkmasına sebebiyet verir.. O sessiz çoğunluk var ya.. Onlar konuşmaz görünür ama.. Liderleri de başta medya olmak üzere daima yanıltır.Bu hep böyle oldu. Doğru yazana da kıgınlık duyulur.
    Cevapla
  • maho ağa 7 yıl önce Şikayet Et
    El birliği ile öldürüp yıkayıp mezara defnedeceğiz.birileride artık kına yakarlar.
    Cevapla
  • Coşkun 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhaliflerin samimiyetine, iyi niyetine ne kadar güvenilebilir, Şener'in arkasından bu kadar ihanet kokusu geliyorken siz nasıl emin oldunuz yoksa sizde koku alma duyunuzu bir şeyler karşılığında devre dışı mı bıraktınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi