Yazıcıoğlu davasında kritik karar!

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu' nun helikopterinin düşmesiyle ilgili bir takipsizlik daha verildi.

Yazıcıoğlu davasında kritik karar!
Yazıcıoğlu davasında kritik karar!
GİRİŞ 29.06.2016 15:56 GÜNCELLEME 29.06.2016 16:30
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’ nun ölümüyle sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili olarak; haklarında ihmal , kasten öldürmek, suç delillerini yok etme ve değiştirme gibi suçlarla soruşturma açılan aralarında dönemin Kayseri Valisi Mevlüt Bilici’ nin de bulunduğu 132 şüpheli hakkında takipsizlik kararı verdi..

 

YORUMLAR 27
  • Alp 7 yıl önce Şikayet Et
    Şüpheliler cia mossad fetö.Bop a karşı olduğu için ve altlardan gelen pis kokuları bildiği için yapıldığı kanaati kuvvetli.Ya anlaşırsın ya kasedin çıkar ya da ölürsün olayı.Elbet ortaya çıkacak sanmasınlar kurtulduk.
    Cevapla
  • üç-tuğ 7 yıl önce Şikayet Et
    vicdanlar sakat ne diyelim bu takipsizliğe Allah hesap gününün tek sahibidir ona havale ediyoruz
    Cevapla
  • Aslanyurek 7 yıl önce Şikayet Et
    mekanı cennet olsun sayın yazıcıoglu için bir sıkıntı yoktur inşaallah o inşaallah şehit ve rabbim katında cennetlik ama onun ölümüne sebeb olan koruyan kolluyan destek olan kim var ise kurum olur gazeteci olur parelelci olur onlar asıl allaha hesap veremeyecekler vede ölmüyen utansın yani ergeç ölüm meleği bu yandaşlılarada uğrayacak konumu pozisyonu misyonu ne olursa olsun o zatı kurtaramayacak ozamanda geç kalmış olacak tekrar muhsin başkana Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun rabbim ailesine yardım etsin sabır versin amin vede bu ülkede vatanını her ne amacı olursa olsun satmayan insanlarda var Allaha şükür o insanlarada rabbim korusun yolları açık olsun amin.
    Cevapla
  • Deniz58 7 yıl önce Şikayet Et
    Helikopterin düşmesini ve sonraki gelişmeleri baştan sona anaokulu çocuğuna yorumsuz anlatsan kaza olduğuna inandıramazsın.
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu suikastın karanlık kalması hükumetin kamburlarından biri... Davanın seyrinin bu noktalara gelmesi düşündürücü... Kamuoyunun Hrant Dink davasında göstermiş olduğu hassasiyetin onda birini göstermedi, dava süreci uzatıldı daha sonra zaman aşımından dolayı maalesef kapatılacaktır ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi