Bakan'ın terör isyanı: Hangi dinde var?

Şırnak ve Cizre'de incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki terör saldırılarına isyan etti.

Bakan'ın terör isyanı: Hangi dinde var?
Bakan'ın terör isyanı: Hangi dinde var?
GİRİŞ 30.06.2016 10:25 GÜNCELLEME 30.06.2016 10:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, temaslarda bulunmak üzere gittiği Şırnak'ta, incelemelerinin ardından Cizre ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve kurum amirleri ile iftar programında bir araya geldi.

DİNİ, İMANI, İNSAFI YOK

Özhaseki, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısına ilişkin, "Terörün dini yok, imanı yok, insafı yok. Eğer insafı olsaydı gidip de havaalanında 41 kişiyi öldürmezdi. Havaalanındaki insan ya çocuğunu bekliyor ya anasını bekliyor. Orada oturan masum insanı öldürmek hangi dinde var?" dedi.

"AVRUPA'YA GİDİNCE EL PENÇE DURUYORLAR"

Bakan Özhaseki, terör örgütünün ülkedeki uzantılarına işaret ederek, "Avrupa'ya gidip ağladıkları kadar, Amerika'ya gidip ağladıkları kadar şu yumruktan vazgeçip el sıksalar, burada her şey daha farklı olacaktı. Beraber Meclis'te yüz yüze baktığımız insanlar el sıkmadan imtina ediyorlar. Hep yumruk sıkmış kavga halindeler ama Avrupa'ya gidince el pençe durup ağlıyorlar. Tam tersi olsa burada işimiz daha kolay olurdu." dedi.

YORUMLAR 4
  • bir müslüman 7 yıl önce Şikayet Et
    islamdan başka bütün sözde dinlerde terör var. islam allahtan geldi. hakiki din. diğerleri insan icadı sahte dinler. içinde küfür olandan zulümde beklenir.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    heyt yürü be kim tutar seni. terörü araştırma komisyonu nie kurmuyorsunuz. yapılan saldırılar için komisyon kurulması teklifini neden reddedin ozaman?
    Cevapla
  • tutulası öğütler 7 yıl önce Şikayet Et
    haklısın hemşerim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!
Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama