Ve Bahçeli düğmeye bastı... İlk o gidecek!

Devlet Bahçeli, muhaliflerin partiden hızla ayıklanması için disiplin sürecini işletecek. Gidecek ilk isim ise Meral Akşener.

Ve Bahçeli düğmeye bastı... İlk o gidecek!
Ve Bahçeli düğmeye bastı... İlk o gidecek!
GİRİŞ 30.06.2016 10:42 GÜNCELLEME 30.06.2016 10:49
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İLK GİDECEK İSİM AKŞENER

Genel Merkez’in, disiplin süreci işletmeyi planladığı isimlerin başında, muhalifler arasında varılan mutabakatlara bile uymayarak bireysel hareket eden Meral Akşener geliyor.  Akşener’in partiye dönük yaralayıcı ifadeleriyle ilgili disiplin sürecinin Ramazan Bayramı’ndan sonra başlatılması bekleniyor.

KORAY AYDIN'A AYRICALIK

Öte yandan muhalif isimlerden Yargıtay kararıyla partiye geri dönen Sinan Oğan, ikinci hedef. Muhalif adaylardan Ümit Özdağ’ın da, işlem başlatılacak bir diğer isim olduğu belirtiliyor. Genel Merkez’in, muhalif olarak aday olmasına rağmen Koray Aydın konusunda diğer isimler kadar sert tedbir planı içinde olmadığı ifade ediliyor.

 DELEGELER DE VAR

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, disiplin işlemi,başkanlık adaylığını açıklayan isimlerin yanı sıra destek veren delegeleri de kapsayacak. Bugüne kadar kongre süreçleri devam ettiği için, muhalif delegeleri partiden atarak “kahraman” lık havasına girmelerini istemeyen Genel Merkez’in, bundan sonraki süreçte tepeden başlayacağı temizliği, en alt seviyeye kadar indirerek, partiyi tümüyle muhalif unsurlardan temizleyeceği konuşuluyor. Muhalif temizliğinin bayramdan sonra başlayacağı belirtiliyor. 

YORUMLAR 27
  • Yiğido 58 7 yıl önce Şikayet Et
    Oktaycigim ne yapcam simdi.hehehe
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli bunlar paralel diyorsa paraleldir. Akşener i birileri kahramanlaştırıyor parlatıyor. Bazıları da inanıyor. hayret ediyorum.
    Cevapla
  • Damra ULUSAL 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir akpli olarak seviniyorum, içinizden fetöcülerin atılmasına
    Cevapla
  • astro 7 yıl önce Şikayet Et
    istediğiniz yapın sadece halkın iktidarını ertelersiniz. her erteleme çığ gibi büyüyen desteğe destek katar. devam ediniz.
    Cevapla
  • Mikdat Bal 7 yıl önce Şikayet Et
    45 yıldır ülkücüyüm yaşadığım sürece de bu değişmeyecek, Bahçeli tam bir devlet adamı hatasıyla başarısıyla MHP'yi ve ülkücüleri bu güne dek nice engellere rağmen çok iyi bir şekilde yönetti, şu muhalifler sağda solda öteceğine genel merkezde bu kavgalarını yapmış olsalardı bu kadar yara almamıza gerek kalmazdı ancak böyle olmadı bizim dışımızdakilerin gazına gelerek davaya ve kendilerine zararları dokundu bir an önce tasfiyeleri şart oldu bu arada Oktay Vural off site düştü kendine yazık etti ben onu akıllı sanıyordum
    Cevapla
  • ecdad 7 yıl önce Şikayet Et
    genel merkezde konusma haklari varmi ? gerek MHPde olsun gerek diger partilerde ... herkese DEMOKRASIYI ögretirler ama PARTI ICI DEMOKRASI olmasini isteyince DIKTATÖR kesilirler .. elestirenede iftira ile DISIPLINE verip partiden sutlarlar .. yanlismi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...