Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat’taki terör saldırılarıyla ilgili Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum’a taziye telgrafı çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a taziye telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a taziye telgrafı
GİRİŞ 04.07.2016 13:35 GÜNCELLEME 04.07.2016 13:35

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, dün gönderdiği taziye telgrafında, menfur saldırıları şiddetle kınadığını belirterek, hayatlarını kaybeden Iraklılar için Allah’tan rahmet, yaralılar için de şifa dileğinde bulundu. Türk halkı adına tüm Irak halkına taziyelerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, dost ve kardeş Irak’ın terörle mücadelede başarısı, kalıcı istikrar ve refahı tesisi için Türkiye’nin her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Türkiye olarak Irak’ın acılarını paylaştıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihtiyaç duyulması halinde saldırılarda yaralanan Iraklıların Türkiye’de tedavisi için her türlü imkanı seferber edilebileceğini de vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masum sivilleri hedef alan terörün yenilgiye uğratılması için hep birlikte kararlı bir şekilde mücadele etmenin önemine de dikkati çektiği öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri