Düğmeye basıldı... Akşener'e büyük şok!

MHP'de muhalafet kurultay için çıkış yolları ararken, Genel Merkez de izleyeceği yol haritasını belirledi.

Düğmeye basıldı... Akşener'e büyük şok!
Düğmeye basıldı... Akşener'e büyük şok!
GİRİŞ 12.07.2016 10:29 GÜNCELLEME 12.07.2016 10:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin kararının ardından çıkmaza giren muhalefet, kurultayı toplayabilmek için çıkış yolları arıyor. Bu amaçla genel başkan adayları Meral Akşener, Koray Aydın, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan bir araya geldi. Adayların yaptığı istişareden ilk olarak 20 Temmuz’da başlayacak olan adli tatili bekleme kararı çıktı. Adli tatil sürecinde görev alacak nöbetçi mahkemeden, 3’üncü Asliye Mahkemesi’nin aldığı kararın kaldırılabileceği planlanıyor. Muhalefetin toplantısından ayrıca MHP’nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş’in başlattığı ancak Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin uygulanmasına son verdiği Erciyes Tekir Yaylası Kurultayı’nı 7 Ağustos tarihinde yeniden toplamak kararı da çıktı. 

AKŞENER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Muhalefetin bu hamlelerine karşı Genel Merkez de yol haritasını belirledi. Bu süreçte Meral Akşener’in düzenlediği ‘alternatif bayramlaşma’ merkez alındı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin “Tüzüğümüzün gereği yapılacak, ayıklama mevsimi başlayacak” sözünden hareketle, 20 muhalif MHP’liyle ilgili disiplin dosyası hazırlanmaya başlandı.Zaman içerisinde disiplin süreci başlatılacak listenin başında Akşener yer alırken, alternatif bayramlaşmaya katılmayan diğer adaylar Özdağ, Aydın ve Oğan ile ilgili bir işlem yapılmaması planlanıyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre,  Akşener’le ilgili dosyanın bu hafta tamamlanıp cuma günü Merkez Disiplin Kurulu’nda görüşülmesi öngörülüyor. Genel Merkez, Akşener’i ‘tüm uyarılara karşın bayramlaşma programını gerçekleştirerek, partinin birliği ve bütünlüğünü bozduğu’ gerekçesiyle ‘tedbirli kesin ihraç’ istemiyle disipline sevk edecek.

YORUMLAR 16
  • Vénus Hottentote 7 yıl önce Şikayet Et
    Aksener'i gözüm hiç tutmuyor . Hillary Clinton Projesi olmasin ?
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Kazıklı Voyvoda burada tek fark kazık çakması değil kazığın üzerine oturması. Çıktıysa kazık buyurun mhp nin başına.
    Cevapla
  • trabzon 7 yıl önce Şikayet Et
    temelden gelen bir milliyetci degil kaldı kı kocasını mılletın onun de azarlamaktan cekınmedı kocasına saygısı olmayan bırının arkasına bu kadar insan neden gıder ne ıyı yanını gordunuz bos laflardan baska neyı var ? ( paralel destekgınden baska)
    Cevapla
  • ha ha 7 yıl önce Şikayet Et
    İş yapar Akşener gayet Dik ve Miliyetçi helal olsun
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne milliyetcisi? katıksız parelelci..
    Cevapla
  • Salim 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence Akşener başkanlığı çoktan hak etti geriye sadece bizim desteğimiz kaldı onu da sağlamakdan gurur duyarız. Gün birlik olma günüdür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor